Galaxy S9 Active, specificațiile indică o baterie de 4.000 mAh

1010
A fost doar o chestiune de timp înainte să apară zvonuri cu privire la specificațiile lui Samsung Galaxy S9 Active. Samsung are obiceiul de a lansa în fiecare an variante „active” ale ultimelor sale smartphone-uri emblematice Galaxy S pentru a satisface pe cei care doresc un dispozitiv mai durabil și o baterie mai mare. Dacă ar fi să credem noua informație apărută, Galaxy S9 Active va avea o baterie de 4.000 mAh ca și predecesorul său, Galaxy S8 Active. O imagine a unei pagini, care se speculează că ar fi Galaxy S9 Active, a apărut online și poartă numărul de model SM-G893. Este în concordanță cu seria așteptată pentru noul „active” de la Samsung, deoarece Galaxy S8 Active este SM-G892, iar numărul de model a lui Samsung Galaxy S7 Active a fost SM-G891. Deci ar fi plauzibil. Variantele „active” ale smartphone-urilor Samsung au fost limitate la operatorul de telefonie mobilă AT & T din Statele Unite, dar acest lucru s-a schimbat anul trecut când Samsung Galaxy S8 Active a fost lansat și pe celelalte două mari rețele americane, T-Mobile și Sprint. Ne putem aștepta ca acest lucru să se întâmple și pentru Galaxy S9 Active. Galaxy S8 Active avea specificații asemănătoare cu cele obișnuite ale unui Samsung Galaxy S8, o diferență majoră fiind afișarea. Are un afișaj cu raport de aspect de 18,5: 9 de 5,8 inch, care este plat și nu este curbat pe ambele margini. Asta pentru că panourile plate tind să fie un pic mai durabile decât cele curbate și de vreme ce premisa acestor variante „active” este în primul rând durabilitatea, un panou curbat nu se va ridica la nivelul cerut de un astfel de dispozitiv. Sigur modelul va veni certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

Suntem siguri că povestea se va repeta și pentru Samsung Galaxy S9 Active. Acesta va avea un panou plat de 5,8 inch și va fi alimentat de ultimul model de procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. Camerele din față și din spate ar fi similare cu cele aflate pe Galaxy S9. Cu toate acestea, nu va fi o dual-camera pe varianta „active”. Ceea ce veți obține este o baterie de 4.000 mAh, care este un pas considerabil față de bateria de 3.000 mAh aflată pe modelul Galaxy S9. Variantele Active ale lui Samsung probabil să fie lansate pe parcursul verii, astfel încât ne putem aștepta să vedem Samsung Galaxy S9 Active anul acesta. Probabil că vom vedea mai multe scurgeri legate de acest dispozitiv în zilele următoare.
SURSĂSamMobile