Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 va avea cameră foto dublă cu un senzor revoluționar

Samsung Galaxy S9 va avea cameră foto dublă cu un senzor revoluționar

Viitorul Samsung Galaxy S9 este deja pe planșele proiectanților, cu un design demn de Samsung, va dispune de o cameră foto dublă și un senzor revoluționar.

În cazul în care există un teren pe care constructoriilor de smartphone le place să iasă în evidență și publicului larg îi place în mod deosebit, acesta este fotografia de pe mobil.

Samsung este cel mai mare jucător din acest domeniu și a anunțat colaborarea cu Corephotonics. Ca rezultat al acestei colaborări Samsung va prezenta o cameră foto dublă cu un senzor un senzor revoluționar, foarte puternic, folosind tehnologia firmei Corephotonics.

 Corephotonics este lider de piață în tehnologia dual-camera, în domeniul aparatelor de fotografiat plasate pe mobile. Compania israileană Corephotonics se extindă acum pe piețele de automobile, drone, camere de supraveghere și acțiune, activează deasemenea și în domeniul militar. 

Piața smartphone este în continuă creștere și a fost punctată de mai multe anunțuri de top, cu lansări mai ales din gamele de mijloc, realizate pe tot parcursul anului.

La toate aceste noi lansări de produse, un punct iese în evidență în mod special, și este foarte agreat de marele public: capacitățile fotografice ale noilor dispozitive.

La acest punct, Samsung are întotdeauna locul lui de frunte asigurat. Fie că vorbim de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, fie Samsung Galaxy S7 și Gaxaxy S7 Edge, dar și gama mijlocie Galaxy A5 și Galaxy A9, ca să nu mai vorbim de noua serie J, cu Samsung Galaxy J5 sau Galaxy J7.

La începutul anului 2016, Galaxy S7 a avut deja cea mai bună piață a senzorului foto conform DxOMark, învins la mustață de Google Pixel și Pixel XL, care au fost lansate la sfârșitul anului.

Prin introducerea camerelor duble pentru viitorul Samsung Galaxy S9, concernul tech sud-coreean se pregătește încă o dată pentru a ne lua piuitul.

Camera foto dublă este dezvoltată de Samsung în colaborare cu Corephotonics – colaborare parafată anul acesta – care va face diferența în viitoarele telefoane din seria Galaxy S9.

O cameră dublă se diferențiază în principal prin construcția sa.

Într-adevăr, această cameră duală va diferi în construcția componentelor sale și trebuie să fie cuplată cu unghi larg telefoto.

Într-adevar, tehnologia „Hummingbird” de la Corephotonics îi permite să plaseze punctul focal mai aproape de obiectiv. Acest lucru îi permite o mai mare lungime focală senzorului său telefoto.

Un al doilea desen arată plasarea lentilei în interiorul camerei, acest lucru are ca rezultat o dimensiune minimă a camerei și economisește spațiu pentru producător.

Totul permite un zoom optic de 3x, o rezoluție mai mare și o gamă mult mai variată de culori, fără a crește dimensiunea camerei.

Toate acestea vor extinde capabilitățile viitorului Galaxy S9, mai ales că Galaxy S8 nu va veni acum cu o cameră dublă.

Chiar dacă Galaxy s8 nu este încă lansat, informații despre Galaxy S9 încep să apară, iar noi o să vă ținem la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

Stiri

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...