Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 va avea cameră foto dublă cu un senzor revoluționar

Samsung Galaxy S9 va avea cameră foto dublă cu un senzor revoluționar

Viitorul Samsung Galaxy S9 este deja pe planșele proiectanților, cu un design demn de Samsung, va dispune de o cameră foto dublă și un senzor revoluționar.

În cazul în care există un teren pe care constructoriilor de smartphone le place să iasă în evidență și publicului larg îi place în mod deosebit, acesta este fotografia de pe mobil.

Samsung este cel mai mare jucător din acest domeniu și a anunțat colaborarea cu Corephotonics. Ca rezultat al acestei colaborări Samsung va prezenta o cameră foto dublă cu un senzor un senzor revoluționar, foarte puternic, folosind tehnologia firmei Corephotonics.

 Corephotonics este lider de piață în tehnologia dual-camera, în domeniul aparatelor de fotografiat plasate pe mobile. Compania israileană Corephotonics se extindă acum pe piețele de automobile, drone, camere de supraveghere și acțiune, activează deasemenea și în domeniul militar. 

Piața smartphone este în continuă creștere și a fost punctată de mai multe anunțuri de top, cu lansări mai ales din gamele de mijloc, realizate pe tot parcursul anului.

La toate aceste noi lansări de produse, un punct iese în evidență în mod special, și este foarte agreat de marele public: capacitățile fotografice ale noilor dispozitive.

La acest punct, Samsung are întotdeauna locul lui de frunte asigurat. Fie că vorbim de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, fie Samsung Galaxy S7 și Gaxaxy S7 Edge, dar și gama mijlocie Galaxy A5 și Galaxy A9, ca să nu mai vorbim de noua serie J, cu Samsung Galaxy J5 sau Galaxy J7.

La începutul anului 2016, Galaxy S7 a avut deja cea mai bună piață a senzorului foto conform DxOMark, învins la mustață de Google Pixel și Pixel XL, care au fost lansate la sfârșitul anului.

Prin introducerea camerelor duble pentru viitorul Samsung Galaxy S9, concernul tech sud-coreean se pregătește încă o dată pentru a ne lua piuitul.

Camera foto dublă este dezvoltată de Samsung în colaborare cu Corephotonics – colaborare parafată anul acesta – care va face diferența în viitoarele telefoane din seria Galaxy S9.

O cameră dublă se diferențiază în principal prin construcția sa.

Într-adevăr, această cameră duală va diferi în construcția componentelor sale și trebuie să fie cuplată cu unghi larg telefoto.

Într-adevar, tehnologia „Hummingbird” de la Corephotonics îi permite să plaseze punctul focal mai aproape de obiectiv. Acest lucru îi permite o mai mare lungime focală senzorului său telefoto.

Un al doilea desen arată plasarea lentilei în interiorul camerei, acest lucru are ca rezultat o dimensiune minimă a camerei și economisește spațiu pentru producător.

Totul permite un zoom optic de 3x, o rezoluție mai mare și o gamă mult mai variată de culori, fără a crește dimensiunea camerei.

Toate acestea vor extinde capabilitățile viitorului Galaxy S9, mai ales că Galaxy S8 nu va veni acum cu o cameră dublă.

Chiar dacă Galaxy s8 nu este încă lansat, informații despre Galaxy S9 încep să apară, iar noi o să vă ținem la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...