Samsung Galaxy S9 va avea caracteristici tehnice foarte puternice

2496

Anul acesta am avut parte de telefoane foarte puternice lansate de Samsung, Galaxy S8 și Galaxy S8+, urmate de recentul phablet Galaxy Note 8, acum se profilează noul telefon Samsung Galaxy S9.

Zvonuri și unele știri despre acest viitor smartphone au fost publicate de noi în mai multe rânduri în ultimul timp pe iLove Samsung, dar acum cu toate că mai avem aproape jumătate de an până la preconizata sa apariție aflăm că acesta va veni cu unele caracteristici tehnice deosebit de puternice.

Potrivit site-ului xda-developers.com, Samsung Galaxy S9 va avea un procesor Snapdragon 845, o memorie de 4 RAM și un sistem de operare Android 8.0 Oreo. Multă putere și mulți hormoni.

Pe măsură ce trece timpul, vom avea parte de tot mai multe informații și zvonuri, intensitatea acestora se va amplifica pe măsură ce ne vom apropia de prezentarea lui.

Nu ne gândim la o reproiectare radicală, de obicei Samsung păstrează ceea ce funcționează și schimbă ceea ce nu merge bine la telefoanele sale. Deci dacă sperați să fie o revizuire majoră a modelului Samsung, s-ar putea să fiți dezamăgiți.

Deoarece telefonul va fi lansat la începutul anului viitor, va aduce în mod natural noul sistem de operare Android 8.0 Oreo, probabil cu o nouă versiune a UI Samsung Experience, care ar trebui să fie versiunea 9.0 la acea dată.

Așa cum anul acesta Galaxy S8 și S8+ au venit cu noul procesor Snapdragon 835, tot așa următorul smartphone de la Samsung va fi echipat cu generația următoare a procesorului, adică Snapdragon 845.

Nu știm dacă Galaxy S9 va veni cu senzorul de amprente pe ecran sau cu dual-camera recent lansată pe Galaxy Note 8, probabil că va veni, este totuși prea devreme să vorbim despre acest lucru , viitorul telefon este numai în faza de prototip.

Mai întai, conform numerotării Samsung numărul de model este SM-G960 și va trebui să ne așteptăm la o evoluție în ce privește designul smartphone-ului. Este posibil o rearanjare a senzorului de amprentă din partea din spate pentru al face mai ușor accesibil utilizatorilor.

Ecranul va avea afișajul QHD+ cu Infinity Display, care l-am cunoscut deja, cu margini foarte înguste și un raport de aspect 18,5:9.

Apoi, pentru moment numai Snapdragon 845 este menționat ca procesor, susținut de 4 GB RAM și 64GB de memorie internă. Dacă Samsung Galaxy S9 ar veni numai cu 4GB de RAM, ar fi o mică dezamăgire deoarece așteptăm un 6 GB de RAM.

QHD+ (Quad HD+) este o rezoluție a afișajului de 3.200×1.800 pixeli. Are patru ori mai mulți pixeli decât rezoluția de 1600×900 HD+. Primul produs Samsung care a beneficiat de această rezoluție a fost Samsung Ativ Q, un laptop de 13,3 inch cu procesor Intel Core i5, lansat în anul 2013.

Deocamdată o variantă cu un procesor Exynos nu este menționată.

Telefonul smartphone va fi, suntem siguri de asta, rezistent la apă cu standardul IP68.

Nu trebuie să ne ambalăm foarte puternic, acestea sunt zvonuri și scurgeri și multe lucruri se pot schimba între acum și perioada obișnuită de prezentare a telefonului. Aceste informatii trebuie luate ca probabilități, iar Samsung Galaxy S9 nu va fi prezentat decât la începutul anului viitor estimativ prin martie / aprilie 2018.

SURSĂXDA-Developers