Galaxy S9 și Galaxy S9+, cel bun, cel rău și cel urât

1899

Pe 25 februarie 2018, Samsung a prezentat oficial noile smartphone-uri, Galaxy S9 și Galaxy S9+. Ca orice smartphone nou, ambele dispozitive au îmbunătățiri față de modelele din anul precedent, dar au și o mulțime de asemănări și câteva diferențe-cheie care merită luate în considerare.

În România Samsung Galaxy S9 este listat de:

Aceste diferențe ne pun în situația de a determina ce este mai bun și ce este mai rău, ce este frumos și ce este urât la aceste două telefoane de la Samsung.

Cel bun. Există multe lucruri bune la Galaxy S9 și Galaxy S9+, de la design la funcționalitate, și orice persoană care caută un telefon excelent cu o mulțime de caracteristici ar fi, fără îndoială, super mulțumit cu unul dintre cele două telefoane.

Samsung utilizează metalul și sticla în construcția ambele telefoane, la fel ca în cazul lui Samsung Galaxy S8 și S8+ anul trecut, deși a făcut unele ajustări. Unul dintre cele mai bune lucruri este faptul că senzorul de amprentă digitală a fost mutat sub camerele foto. Anul trecut Samsung a avut senzorul plasat lângă aparatul foto, ceea ce a dus la acoperirea accidentală a camerelor cu amprente digitale, atunci când se încerca deblocarea telefonului. Fanii au protestat iar Samsung a luat în considerare acest lucru.

Samsung a introdus, de asemenea, o nouă culoare pentru telefoanele din acest an, păstrând celelalte trei culori, pentru a păstra probabil o familiaritate și pentru că erau populare în rândul utilizatorilor.

Un alt lucru bun, cel puțin pentru Galaxy S9+, este aparatului foto dublu pe spate. Deși Samsung a introdus o astfel de caracteristică pe Note 8, acesta va fi pentru prima dată pe un smartphone din gama Galaxy S. Camera secundară are teleobiectiv, care ajută la adâncimea câmpului, permițând utilizatorilor să obțină fotografii frumoase în modul portret. Galaxy S9+ nu este singurul telefon care oferă o astfel de caracteristică, dar este una dintre cele mai bune trăsături ale acestui smartphone. Din păcate, este disponibil numai pentru modelul Plus. Ceea ce au atât Galaxy S9 cât și Galaxy S9+ este diafragma variabilă. Cu acest lucru, utilizatorii se pot adapta mai bine la lumina mai mult sau mai puțin disponibilă.

Samsung a adăugat caracteristica Super Slow-mo pentru înregistrarea video cu încetinitorul. O caracteristică excelentă. Samsung a făcut cele două telefoane accesibile pe aproape fiecare rețea din orice parte a globului, indiferent la ce operator te abonezi sau de unde locuiești. Samsung este un brand global, așa că a fost o mișcare demnă de o marcă de acest calibru.

În general, cele două sunt aparate excelente și vor fi unele dintre cele mai bune telefoane care vor fi lansate în 2018.

Cel rău. Samsung Galaxy S9 și S9+ pot fi probabil cele mai bune telefoane din acest an sau aproape de acestea, dar asta nu înseamnă că este totul în regulă cu ele. Cele două noi Galaxy nu prezintă schimbări reale când vine vorba de design față de Galaxy S8 / S8+ și nu este ceva care va deranja utilizatorii. Samsung nu a considerat că designul lui Galaxy S8 trebuie schimbat prea mult, astfel încât a lăsat aproape totul la fel. Dar unii utilizatori și sunt destul de mulți, nu sunt de acord cu firma sud-coreeană și consideră acest lucru o vină.

De asemenea, mulți consumatori nu au agreat faptul că în acest an Samsung a diferențiat Galaxy S9 de S9+ ceva mai mult decât se așteptau. Nu numai că cele două telefoane au afișaje de dimensiuni diferite, ceea ce este un lucru bun, deoarece oferă consumatorii au posibilitatea de a decide cât de mare doresc ecranul. Galaxy S9 are mai puțină memorie RAM, o baterie mai mică și o singură cameră orientată spre spate, comparativ cu configurația dual-camera a lui Galaxy S9+. Acest lucru înseamnă că toți consumatorii care doresc caracteristica dual-camera și cantitatea mai mare de memorie RAM vor fi forțați să cumpere Galaxy S9+, chiar dacă preferă să aibă un afișaj mai mic cum este cel de pe Galaxy S9. Deși probabil nu vor fi prea multi consumatori indignați, unii vor găsi dezamăgitoare acest lucruri, mai ales după ce anul trecut Galaxy S8 și S8+ au oferit ambele aceleași caracteristici extraordinare iar diferența a făcut-o doar mărimea ecranului.

Un alt aspect care merită amintit este că nici Galaxy S9 și nici Galaxy S9+ nu vor susține înregistrarea HDK 4K, care va fi probabil în orice alt telefon cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845. Această omisiune este unul dintre punctele proaste și, din păcate, nu veți beneficia de acest lucru dacă vreți să cumpărați unul dintre aceste telefoane.

Cel urât. Samsung cu cele două Galaxy S9 nu va puncta prea mult în această categorie. Telefoanele Samsung au fost îmbunătățite în mod constant în ultimul timp, calitativ și estetic, acum vin cu o mulțime de caracteristici excelente și un design foarte frumos, ușor modificat și îmbunătățit de-a lungul anilor pentru a ajunge acolo unde sunt acum Galaxy S9 și S9+.

Tot acest design minunat și toate aceste caracteristici extraordinare vin totuși cu un cost. Un preț care este relativ mare, și acolo se află probabil singura și cea mai urâtă parte a lui Galaxy S9 și S9+.

Ambele telefoane sunt destul de scumpe, Galaxy S9+ cu ceva mai mult. Acest lucru va împiedica unii consumatori să cumpere un S9+ sau eventual să opteze pentru Galaxy S9, cu un preț mai mic dar, fără a avea unele caracteristici ce se regăsesc doar pe S9+.

Vor exista modele care vor cost mai mult dacă doriți să beneficiați de o cantitate mai mare de spațiu de stocare, deși aceste modele ar putea să fie disponibile doar în anumite regiuni, ceea ce reprezintă încă un punct urât care trebuie menționat. Samsung îndepărtează, în esență, unii consumatori prin faptul că nu a pus la dispoziția tuturor, din toate regiunile, modelele cu spațiu de stocare mai mare.

Acestea sunt cele câteva aspecte despre – cel bun, cel rău, cel urât – la Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Cel bun, cel rău, cel urât – este un western italian regizat de Sergio Leone. Din distribuție fac parte Clint Eastwood și Lee Van Cleef. Ennio Morricone a compus muzica filmului, tema principală devenind celebră. În Statele Unite, a avut încasări de 6,1 milioane $. Este catalogat ca cel mai bun film western din cinematografia Europeană. Quentin Tarantino la numit „cel mai bine regizat film al tuturor timpurilor”.

 În ciuda costurilor ridicate ale ambelor telefoane și a ușoarelor diferențe în caracteristici, Galaxy S9 și S9+ sunt două smartphone-uri excelente și vor fi două dintre cele mai bune din acest an. Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt două telefoane pe care trebuie neapărat să le luați în considerare dacă vreți să vă schimbați telefonul.

SURSĂAndroidHeadlines