Galaxy S9: concept video halucinant, vă face să uitați Note 8

1331

Prin intermediul DBS Designing primim un concept video al lui Samsung Galaxy S9, un concept care ne face să uităm de Galaxy Note 8, o realizare video fantastică.

Chiar dacă nu sunt mari șanse ca viitorul smartphone emblematic de la Samsung, Galaxy S9 să semene cu acest concept, această creație oferă o perspectivă asupra unui posibil viitor pentru industria smartphone-urilor.

Samsung Galaxy Note 8 este disponibil aproape în toată lumea și deja bate toate recordurile de vânzări ale firmei Samsung. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acest nou phablet a fost conceput pentru succes și este de succes. Design-ul, ecranul și puterea acestuia îl fac, fără îndoială, cel mai bun smartphone Android disponibil în prezent pe piață. În afară de prețul foarte mare, nu există aproape nimic ce să se poată imputa acestui telefon.

Întrebarea care se pune acum este modul în care Samsung intenționează să treacă peste acest succes.

Următorul smartphone Samsung Galaxy va fi Galaxy S9 și S9+, care ar putea fi lansat încă din ianuarie 2018. În cazul în care se respectă programul anual de lansări a lui Samsung, noul pilot Galaxy S9 ar trebui să fie deja pe planșele proiectanților, pentru ca peste câteva luni să fie gata de prezentare. Samsung Galaxy S9 trebuie să fie, dacă Samsung își respectă statutul, peste Galaxy Note 8.

Între timp, firma de design DBS Designing a decis să ne pună pe gânduri și să ne facă să visăm cu un concept absolut sublim. Cum am spus mai sus, nu știm dacă vom vedea acest concept transpus de Samsung în realitate, dar așa ceva te face să te bucuri ca un copil ce vede ciocolata, este greu să nu salivezi atunci când vezi acest clip video punctat de o muzică epică.

DBS Designing este o echipă de profesioniști în grafică și Web Design cu mai mult de 6 ani de experiență în domeniu. Echipa colaborează cu firme ca Apple, LG, Huawei,Google și alte importante firme din toată lumea.

Conceptul prezentat a lui Galaxy S9 este cu marginile plate, departe de design-ul telefoanelor emblematice produse de Samsung, acesta optează pentru un design complet plat în partea din față și în spate, fără marginile curbate iconice ale brandului. O astfel de schimbare estetică ar reprezenta un punct de cotitură pentru producător, dar este puțin probabil ca Samsung să riște să-și dezamăgească fanii stilului Edge. Ecranul la acest concept este, totuși, complet lipsit de granițe, și se vrea o continuitate a lansărilor recente ale celorlalte companii producătoare de Android.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, designerul continuă să viseze și să-și imagineze un senzor de amprente integrat în ecranul Infinity Display QHD+. Pentru restul, smartphone-ul ar avea un senzor foto dublu de 18MP în spate și un senzor foto dublu de 13MP în față.

Smartphone-ul va livra 6 GB de memorie RAM, ar fi alimentat de o baterie de 3.600 mAh și va avea un sistem de operare Android 8.1. Oreo.

SURSĂPhoneAndroid