Acasă Stiri Galaxy S9 cu procesorul Exynos 9810, comparativ cu rivalii

Galaxy S9 cu procesorul Exynos 9810, comparativ cu rivalii

Noile smartphone-uri de ultimă generație sunt cele mai interesante atunci când vin cu un cipset nou. Din fericire, acesta este exact cazul celor două Samsung Galaxy S9 și S9+, prezentate de Samsung la Mobile World Congress din Spania.

Cititorii care ne urmăresc mai de mult și sunt familiarizați cu noțiunile puțin mai tehnice vor ști că telefoanele Samsung Galaxy S se folosesc de două procesoare diferite: în Statele Unite, smartphone-le rulează pe cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon disponibil, în timp ce la nivel internațional acestea dispun de propriul procesor Samsung Exynos, deasemenea ultimul model de pe piață.

Și în acest an, Galaxy S9 va folosi cele mai recente și mai performante ediții ale acestor cipset-uri, și anume Snapdragon 845 și Exynos 9810.

Telefoanele disponibile pentru testare la evenimentul din Spania au fost toate modele pentru piețele internaționale, ceea ce înseamnă că au în dotare procesorul Exynos 9810. Era foarte bine dacă erau prezente și telefoane echipate cu Qualcomm Snapdragon 845, ar fi fost o ocazie excelentă pentru o comparație între cele două procesoare.

Samsung Galaxy S9 a fost rulat pe trei platforme etalon de referință: AnTuTu, GFXBench și Geekbench 4 și trebuie să spunem că rezultatele sunt foarte promițătoare. Sigur că nu există nicio garanție că telefoanele testate au rulat software-ul final, așteptat să fie disponibil când telefoanele vor fi lansate pe 16 martie.

Poate se va mai ajusta ceva la ele înainte de a ajunge pe rafturi, dar chiar și așa, Samsung Galaxy S9 demonstrează capabilități superbe de performanță, reușind să depășească performanțele celorlalți concurenți direcți, cu excepția iPhone-ului X. Galaxy S9 chiar este pe primul loc la AnTuTu, ceea ce este un rezultat superb!

AnTuTu, este cea mai populară platformă de testare pentru Android din lume. Are peste 100.000.000 de utilizatori și este Nr.1 în lume ca standard de referință pentru companiile de top. AnTuTu testează toate aspectele unui dispozitiv, inclusiv UX, GPU, memorie RAM, CPU etc. Fiecare element este evaluat individual și primește un scor.

Fanii și utilizatorii de telefoane Samsung vor fi bucuroși să afle că Galaxy S9 merge chiar mai departe, în ceea ce privește telefoanele cu sistemul de operare Android. Da, încă mai există loc pentru mai bine, dar cifrele obținute pe GFXBench arată că în comparație cu telefoanele Android nu exista nimic care să rivalizeze cu procesorul Exynos de la Samsung.

Doar un singur lucru mai trebuie să vedem, modul în care procesorul Snapdragon 845 de pe telefoanele recent lansate se va comporta față de procesorul Exynos 9810 de la Samsung.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....