Galaxy S9 cu scaner iris mult îmbunătățit și un senzor 3D

1618

Samsung Galaxy S9 nu va fi echipat numai cu un senzor 3D, dar, va avea și un scaner pentru iris îmbunătățit semnificativ în comparație cu cel aflat pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Aceste noi informații vin direct din mai multe surse sud-coreene bine informate cu privire la acest subiect.

Cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere facială ID de pe iPhone X, Apple a luat un mic avantaj față de concurenții săi în domeniul sistemelor de autentificare biometrice. Desigur, smartphone-urile Android oferă caracteristici de recunoaștere facială începând cu 2011, cu apariția Face Unlock, dar acest sistem este mai puțin sigur decât cel al companiei Apple. Chiar și Samsung nu este în măsură să concureze în acest moment cu acest sistem a lui Apple.

Cu cele mai recente smartphone-uri Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8, Samsung a reușit să propună o tehnologie de recunoaștere facială îmbunătățită în comparație cu alte smartphone-uri Android. Dar o fotografie de bună calitate și înaltă rezoluție este suficientă pentru a păcăli sistemul de recunoaștere facială a lui Galaxy S8. Cu toate acestea, potrivit informațiilor recente, viitorul smartphone Samsung Galaxy S9 ar putea avea la rândul său, un sistem 3D de recunoaștere facială comparabilă cu iPhone X.

Site-ul Business Korea confirmă faptul că Samsung Electronics a comandat doar senzori 3D pentru Galaxy S9.

Business Korea este cea mai veche și mai cunoscută revistă de afaceri din Coreea de Sud. A fost fondată în iunie 1983. Pe plan internațional, este publicația cea mai citită din Coreea din domeniul financiar cu cititori în mai mult de o sută de țări. Din anul 1997, Business Korea își oferă conținutul la Reuters, Wall Street Journal și Financial Times.

Să ne amintim că producția de masă a lui Galaxy S9 va începe în luna decembrie 2017. Cu toate acestea, Samsung a decis să-și păstreze scanerul 2D, foarte probabil pentru recunoașterea irisului. Într-adevăr, această caracteristică introdusă cu Galaxy S8 este considerată mai sigură decât recunoașterea facială, deși are unele mici deficiențe în acest moment.

Această ipoteză este conformă cu o nouă informație care vine de la site-ul sud-coreean ETNews, potrivit căruia Samsung intenționează să-și îmbunătățească scanerul de recunoaștere a irisului pe Galaxy S9 prin îmbunătățiri de software. „Există programe noi de îmbunătățire prin aplicații software„, declarat un oficial sub protecția anonimatului. La fel ca recunoașterea facială, recunoașterea irisului ar beneficia de îmbunătățiri ale vitezei, acurateței și fiabilității. Dacă acest lucru este valabil, scanerul iris și recunoașterea facială pe Galaxy S9 nu vor fi extraordinare pentru siguranță, dar vor oferi utilizatorilor o experiență mai rapidă și mai bună decât cea de pe Galaxy S8.

Lăsând utilizatorii lui Galaxy S9 să aleagă între recunoașterea facială, recunoașterea irisului și scanarea amprentelor digitale, Samsung ar putea încerca o lovitură strategică pentru a fi în asentimentul utilizatorilor.

SURSĂPhoneArena