Partea din spate a lui Galaxy S9 complet diferită de a lui Galaxy S8

2637

Samsung revizuiește aproape total designul din spate al modelelor Galaxy S9 și S9+, cele două vor avea un posterior complet diferit de Galaxy S8 și S8+.

Un zvon din China de la specialistul Ice Universe, fost angajat a lui Samsung, cunoscut pentru informațiile de încredere care le difuzează, sugerează strategia lui Samsung pentru viitoarele sale telefoane emblematice.

Suntem siguri că Samsung lucrează deja la smartphone-urile Galaxy S9 și S9+ pentru 2018 și zvonurile deja apar.

Toate aceste apariții în presă se vor intensifica iar noi prin intermediul iLoveSamsung vă vom ține la curent pentru informarea și confortul dumneavoastră.

Dar ce poate schimba compania Samsung? Sursa sus citată din China, care a avut dreptate în mai multe rânduri, nu a furnizat multe detalii.

Poate că Samsung ar putea elimina în cele din urmă problema destul de dureroasă cu senzorul de amprente digitale. Mai mulți clienți au cerut repoziționarea acestui senzor pentru Galaxy S8 și S8+, și chiar pentru Note 8, a cărui folosire este cel puțin incomodă.

Partea din spate a lui Galaxy S8 este principala problemă a acestor smartphone-uri. Scanerul de amprente este situat prea aproape de cameră și de multe ori utilizatorul tinde să-și pună degetul pe senzorul foto.

În conformitate cu specialistul KGI, Ming Chi Kuo, noul smartphone Galaxy S9, va avea acest scaner montat sub display.

Twitter este o platformă social media care permite utilizatorilor să trimită și să citească mesaje scurte (maximum 140 de caractere) numite „tweets”. Twitter este un cuvânt englez cu traducerile pălăvrăgeală, agitație, freamăt, ciripit. A fost fondat în 2006 și are sediul în San Francisco, California, SUA. În 2016, Twitter avea mai mult de 319 milioane de utilizatori activi lunar.

 Specialistul în probleme de „scurgeri„, Ice Universe, anunță pe contul său de Twitter că „partea din spate a lui Samsung Galaxy S9 se va schimba foarte mult” comparativ cu Galaxy S8. Această scurtă declarație este importantă, deoarece este prima dată când auzim despre o schimbare destul de importantă de design pentru noul telefon Samsung, chiar dacă pentru partea din spate.

Modificările care mai pot fi așteptate includ aproape sigur un sistem cu cameră dublă în spate. Conform scurgerilor de informații anterioare, Galaxy S9 ar fi echipat cu o cameră foto duală, capabilă să înregistreze clipuri video cu viteză redusă la 1000 FPS.

În plus față de a face experiența utilizatorului mai confortabilă, scopul firmei Samsung este, probabil, de a oferi un smartphone mai elegant. De asemenea, ne putem aștepta la o schimbare de formă și material pentru partea din spate a lui Galaxy S9.

Față de această schimbare de design, Galaxy S9 va fi și primul smartphone a lui Samsung care va fi echipat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 845 și poate avea în dotare și un sistem de recunoaștere facială 3D.

Galaxy S9 și S9+ sunt așteptate în primul trimestru al anului 2018. Sunt zvonuri că ar putea fi prezentate și mai repede. Dar cel mai sigur acestea vor fi prezentate la Mobile World Congress 2018, 26 februarie – 1 martie 2018 la Barcelona.

În general, aceste zvonuri par destul de plauzibile și în concordanță cu obiceiul firmei Samsung de a asculta cerințele și sugestiile utilizatorilor, feedback-ul clientului.

Nu uitați că nimic nu este încă bătut în cuie, vom auzi multe alte informații credibile și incredibile, despre Galaxy S9, înainte ca telefonul să devină oficial la începutul anului viitor.

SURSĂSamMobile