Galaxy S9 și Galaxy S9+ disponibile și în culoarea Albastru Coral

2284

Telefonul smartphone nu mai este doar un instrument esențial pentru viață, ci și un accesoriu de modă. În această idee Samsung a introdus pentru Galaxy S9 și S9+ culoarea Albastru Coral. Industria modei se află în fruntea aducerii celor mai noi culori pe piață. În fiecare an există peste 100 de evenimente de Săptămâna Modei în întreaga lume. Iar moda influențează – totul, de la decorurile interioare până la ambalajul unui produs.

Smartphone-urile au devenit un instrument esențial pentru viața de zi cu zi și cea mai recentă ofertă de la compania sud-coreeană, Samsung Galaxy S9 și S9+ trebuie asortată cu noul sezon estival. Albastru Coral aduce culoare și eleganță celor care cumpără unul dintre noile telefoane ale gigantului high-tech.

În 2017, compania WGSN (Worth Global Style Network) a prevăzut pentru anul 2018 creșterea popularității nuanțelor purpurii. Odată cu lansarea lui Galaxy S9 și S9+, Samsung a surprins lumea cu nuanța Lilac Purple, Midnight Black și cea mai mai recentă culoare, Coral Blue.

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ în Albastru Coral sunt disponibile acum aproape peste tot în lume. Culoarea înseamnă o întărire a exprimării de sine și a capacității de a comunica, inspirând în același timp idealuri mai înalte. Camera excepțională care face parte integrantă din Samsung Galaxy S9 și S9+ este accesoriu ideal pentru persoanele care doresc să se exprime și să comunice acea expresie prietenilor, colegilor și familiei lor.

Lilac Purple este o culoare atrăgătoare în ton cu cu cele mai noi tendințe de modă și stil. Când privim la ceea ce reprezintă purpuriu, ne gândim la viitor, imaginație și vise. Este cunoscută ca o culoare ce aduce inspirație în rândul purtătorilor, dar se referă, de asemenea, la lumea fanteziei. Utilizatorii de smartphone-uri care aleg această culoare vor beneficia de funcția AR Emoji de pe Samsung Galaxy S9 și S9+ pentru a da drumul fanteziei și imaginației.

Coral Blue, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a înfrunta vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse. Aduce bucurie, veselie și voiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Midnight black – negrul este o culoare puternică, indicând auto-controlul și disciplina, precum și independența. Samsung Galaxy S9 și S9+ este de asemenea disponibil și în negru, această culoare, care este mereu elegantă, indică și o personalitate extrem de organizată. Caracteristicile dispozitivelor emblematice Samsung precum Knox security, Bixby și capacitatea de a deschide simultan două ferestre de aplicații se vor potrivi acestui tip de personalitate.

Indiferent dacă telefonul smartphone ales de o persoană are o nuanță mai personală sau un sens mai profund, un lucru este sigur, cu Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ în toate nuanțele de culoare sunteți mai în trend cu moda. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ sunt disponibile în Midnight Black, Coral Blue, Titanium Gray, Lilac Purple, Burgundy Red, Sunrise Gold.

Este dezamăgitor faptul că Samsung a ales să limiteze anumite opțiuni de culoare pe anumite piețe, lăsând potențialii clienți de pe alte piețe să viseze la o variantă de culoare pe care nu o pot cumpăra oficial.

SURSĂSamsung News