Acasă Stiri Galaxy S9, este oare data lansării stabilită pentru 2018?

Galaxy S9, este oare data lansării stabilită pentru 2018?

După lansarea lui Galaxy S8 în urmă cu câteva luni, acum Samsung se pregătește să lanseze succesorul acestui smartphone extrem de apreciat, anul viitor la MWC (Mobile World Congress) gigantul tehnic sud-coreean va prezenta acest smartphone.

Au trecut câteva luni bune de la lansarea modelului Galaxy S8 și S8+, dar fanii seriei Galaxy S așteaptă cu nerăbdare să pună mâinile pe noul Samsung Galaxy S9, care, potrivit mai multor informații apărute în mass-media, inclusiv pe iLoveSamsung, se află deja în lucru.

Conform informațiilor vehiculate în presă până în acest moment specificațiile lui S9 includ un ecran curbat QHD+ Super AMOLED de 5,8 inch sau 6,2 inch (chiar 6,4 inch) pentru varianta Galaxy S9+, cu 570ppi / 529ppi. Dispozitivul va fi lansat cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo.

Galaxy S9 va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845 pentru versiunea americană și Samsung Exynos pentru versiunea care va fi disponibilă pe celelalte piețe.

În plus, Samsung a obținut dreptul de exclusivitate asupra procesorului Qualcomm Snapdragon 845 astfel că primele chipset-uri vor fi vândute exclusiv lui Samsung, în timp ce alți producători de telefoane vor putea să pună mâna pe Qualcomm Snapdragon 845 mai târziu în cursul anului 2018.

Galaxy S9 va veni cu suportul Cat 18 LTE cu viteze de descărcare de 1.2Gbps. Acesta promite o îmbunătățire cu 20% a vitezei de descărcare, cu potențial mare de performanță pentru streaming video.

LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru dispozitive mobile și terminale de date, bazat pe tehnologiile GSM / EDGE și UMTS / HSPA. LTE este uneori comercializat ca LTE+, 4G+ sau 4G LTE ULTRA. Suportul LTE variază de la o țară la alta în funcție de operatorii de telefonie mobilă.

Samsung Galaxy S9 va avea un scaner de amprente, care va fi încorporat în afișaj. În ceea ce privește departamentul foto, S9 se va lauda cu o cameră dublă atât în partea din spate cât și frontal. În plus, smartphone-ul va avea un buton special dedicat pentru asistentul inteligent Bixby. Acesta va avea, de asemenea un conector USB- tip C.

Mai sunt și alte detalii speculate cu privire la Galaxy S9, se crede că Samsung va adopta o tehnologie Face ID, la fel ca iPhone X, pe telefoanele din seria Galaxy S9. Merită remarcat faptul că Galaxy S8 și S8+ au ambele scanere de iris încorporate. Cele mai recente informații din China vorbesc despre o cameră frontală a smartphone-ului S9 cu un senzor 3D pentru a oferi funcționalități avansate de recunoaștere facială. Rămâne de văzut dacă Samsung va renunța sau nu la scanerul de amprente aflat pe modelele existente.

Data prezentării viitorului telefon Galaxy S9 poate coincide cu cea din calendarul anterior a lui Samsung, iar MCW 2018 Barcelona este cea mai plauzubilă locație.

Internetul este plin de tot felul de știri care sugerează că Samsung este gata să lanseze producția de Galaxy S9, împreună cu varianta sa mai mare S9+ anul acesta.

În cazul în care aceste informații sunt corecte, este posibil ca aceste telefoane să fie lansate mai devreme decât anul trecut.

Mai mult decât atât, sunt unele surse care afirmă că este posibil ca Galaxy S9 să fie prezentat încă de anul acesta. Dacă aceste speculații se dovedesc a fi adevărate, data de lansare pe piață ar putea fi în ianuarie 2018.

Momentan detaliile despre prețul lui Galaxy S9 și S9+ sunt puține dar sunt foarte apropiate. Dacă Samsung nu se abate de la modelul său de preț, telefoanele ar putea să fie vândute pentru aproximativ 915 $, în timp ce versiunea liberă de rețea la aproximativ 1035 dolari.

Dar ca de atâtea ori când scriem despre viitoarele telefoane, toate aceste informații, multe din surse credibile, trebuie luate ca speculații fără a fi nimic deocamdată concret. De obicei destul de multe din aceste speculații și zvonuri se materializează în final și le găsim pe viitoarele smartphone-uri. Totul este sigur doar când Samsung va prezenta viitorul Galaxy S9 și S9+. Sperăm că anul acesta!

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...