Galaxy S9 va fi lansat mai devreme, fără scaner de amprente sub ecran

1542

Încă din vara trecută, presa sud-coreeană a anunțat că Samsung Display va începe livrarea panourilor OLED ale lui Galaxy S9 în noiembrie. Este cu două luni mai devreme decât de obicei, alimentând ideea că următorul smartphone Samsung ar putea fi lansat înainte de perioada obișnuită din aprilie / martie. Ultimele informații sugerează o prezentare în ianuarie 2018.

Mai devreme, aceleași surse au atras atenția că toate cele trei telefoane importante de la Samsung de anul viitor – Galaxy S9, S9+ și Samsung Galaxy Note 9, vor folosi aceleași ecran ca și predecesorii lor, indicând că Infinity Display va fi aici pentru cel puțin o altă ediție a telefoanelor Samsung.

Acum, o sursă de încredere din zona asiatică, a afirmat că Samsung Galaxy S9 și S9+ vor intra în producția de masă luna viitoare, în decembrie. Având în vedere că toate informațiile despre duet-ul Galaxy S9 și S9+ dau ca sigur că acestea vor fi livrate cu aceleași panouri de ecran de 5,77 inch și 6,22 inch ca ale predecesorilor lor, principalul lucru care Samsung trebuie să-l actualizeze este procesorul și ambalarea setului foto cu camera dublă. Mai multe surse spun că „spatele lui Galaxy S9 se va schimba foarte mult„, informație care ar putea fi o dovadă suplimentară că Samsung instalează camere foto duble pe S9 și S9+.

Ultima știre venită din zonă, de la The Investor, ne anunță că Samsung Electronics a decis să nu includă senzorul de amprente sub ecranul modelelor Galaxy S9. Samsung va poziționa acest scaner pe spatele lui Galaxy S9 și S9+, la fel ca în modelele precedente.

The Investor este un serviciu de știri de afaceri on-line din Coreea de Sud și oferă investitorilor globali informații corecte și în timp real despre mediul de afaceri din Coreea. Publică on-line peste 100 de articole zilnic, scrise de specialiști coreeni și internaționali. The Investor are și o pagină economică în cotidianul The Koreea Herald.

În ultimii ani, Samsung a încercat să adopte scanerul pentru amprente în telefoanele premium sub display, dar nu a reușit să facă acest lucru din cauza dificultăților tehnice. Pe măsură ce ramele telefonului devin mai subțiri, cu un raport mai mare dintre afișaj și corp, Samsung se străduiește să găsească o locație pentru a instala acest senzor sub ecran.

Prin renunțarea la scanerul de amprentă sub ecran pentru Galaxy S9, nu înseamnă că Samsung va renunța la această tehnologie biometrică. Se sugerează că Samsung va încerca din nou să implementeze această tehnologie pe Galaxy Note 9, care va fi lansat în august anul viitor.

Samsung nu va scăpa de senzorii de amprente digitale în telefoanele sale, deoarece există multe servicii și platforme care rulează pe baza acestei tehnologii„, a spus un expert din domeniul telefoniei mobile sub protecția anonimatului.

În ceea ce privește informația că Galaxy S9 și S9+ vor fi livrate împreună cu un kit 3D de scanare a feței ca o soluție biometrică suplimentară, mai trebuie să așteptăm pentru a avea această confirmare.

SURSĂTheInvestor