Galaxy S9 va fi lansat în ianuarie la CES 2018 Las Vegas

1669

Samsung Galaxy S9 și LG G7 vor fi lansate la CES 2018 Las Vegas în luna ianuarie, potrivit surselor din industria de telefonie mobilă din Coreea de Sud, preluate de Business Korea. Prezentarea ar avea loc, prin urmare, mult mai devreme decât de obicei, deoarece telefoanele reprezentative ale acestor două firme sunt, de obicei, prezentate cu ocazia MWC Barcelona, la sfârșitul lunii februarie. Scopul acestei lansări mai devreme ar fi blocarea unui eventual succes al telefonului recent lansat de Apple, iPhone X.

LG și Samsung au fost de ani de zile în luptă pentru fiecare procent cât de mic din piața smartphone-urilor. Dar, o luptă total inegală de o bună perioadă de timp de când super-telefoanele lui Samsung fac legea. LG a fost mai mult figurant în ultimii câțiva ani, încercând să prindă din urmă firma Samsung. Și încearcă în continuare….

Potrivit informațiilor, Samsung dorește să lanseze un dispozitiv pentru a distrage atenția de la iPhone X, pentru a nu deveni prea popular. În același timp, LG nu vrea să rămână cu ochii în soare lansând prea târziu un telefon care nu va avea clienți.

Dacă aceste informații se dovedesc a fi adevărate, ne așteptăm să vedem telefoane emblematice prezentate la CES – Consumer Electronics Show 2018. Aici nu prea au fost prezentate telefoane de primă mână în ultimii doi ani, dar poate CES 2018 aduce o revenire masivă în scenă a acestor telefoane.

Până în 2018, nu mai avem mult de așteptat. În timp ce prezentarea simultană a celor două telefoane Samsung are loc în mod tradițional, la sfârșitul primului trimestru, site-ul sud-coreean Business Korea a confirmat că Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi lansate la CES 2018 în ianuarie. Business Korea susține că a primit informațiile din surse importante din industria de telefonie mobilă.

CES – Consumer Electronics Show este o expoziție anuală organizată de Consumer Technology Association din Statele Unite. Are loc la Convention Center în Las Vegas, Nevada, SUA. Prima ediție a fost organizată în anul 1967 în New York City.

Mai multe scurgeri de informații oferă deja o imagine de ansamblu a lui Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Acum știm ca Galaxy S9 va fi o versiune îmbunătățită a lui Galaxy S8, dar fără mari schimbări de design. Rămâne ecranul Infinity Display cu raportul 18.5: 9, iar sub capota un procesor Snapdragon 845 / Exynos 9810 cuplat la 4GB de RAM. O cameră foto dublă ar fi principala noutate în comparație cu modelul anterior. Dar este posibil și suntem convinși că Samsung ne pregătește și alte surprize.

Se pare ca Samsung a început să testeze Galaxy S9. Ambele modele sunt în prezent testate cu Android 8.0.0 Oreo. Dezvoltarea de software necesită timp, iar testarea începe, de obicei, mai devreme pentru ca firma să se asigure că software-ul și hardware-ul funcționează bine împreună în produsul final.

SURSĂPhoneAndroid