Samsung Galaxy S9 este posibil să fie lansat în ianuarie 2018

1640
Următorul smartphone al lui Samsung Electronics, Galaxy S9, este foarte probabil să debuteze mai devreme decât de obicei, posibil în ianuarie. Informația vine prin intermediul publicației sud-coreene The Bell, aceeași publicație care a anunțat că lucrul la smartphone-ul Samsung Galaxy S9 a început mai repede decât a fost programat, sub numele de cod Project Star. Informația din The Bell arată că expedierile de display-uri OLED de la Samsung Display vor începe în luna noiembrie, cu două luni mai repede decât în cazul actualelor Galaxy S8 și Galaxy S8+. Livrarea ecranelor celor două Galaxy S8 a început în luna ianuarie a acestui an iar prezentarea lor a avut loc în luna martie. Modelul Samsung Galaxy S8 a fost prezentat la 29 martie, aproximativ trei luni după expedierea panourilor. The Bell consideră că lansarea lui Galaxy S9 la începutul anului este plauzibilă pentru că de obicei un dispozitiv este asamblat și lansat la două-trei luni după ce panourile sale de afișare sunt trimise către Samsung, lucru care la Galaxy S9 se va întâmpla în noiembrie. Panourile de afișare sunt de obicei expediate mai devreme decât alte părți, cum ar fi modulele de cameră și casetele. Expedierea mai rapidă a pieselor și ecranelor acestui telefon nu înseamnă neapărat că Samsung va prezenta Galaxy S9 în ianuarie. Compania ar putea planifica câteva luni de lucru suplimentar la următorul său telefon, probabil pentru a implementa tehnologia SLP, care ar trebui să permită teoretic companiei să poată include o baterie mai mare în interiorul telefonului.

SLP – (Substrate Like PCB), această tehnologie permite producătorilor să potrivească mai multe componente pe o singură placă de bază, scăzând amprenta lor și permițând adăugarea unor straturi suplimentare de componente, păstrând în același timp dimensiunea plăcii.

Dar specialiștii în telefonia mobilă de la The Bell cred că Samsung accelerează lansarea lui Galaxy S9 pentru a combate vânzările de iPhone 8. Speculația este că Samsung știe că Galaxy Note 8 nu este destul de „atrăgător” pentru a face față lui iPhone 8 pe piață și va forța lucrurile ca să scoată S9 mai devreme. Creșterea cererii de consum pentru viitorul iPhone ar putea „mânca” o felie din vânzările Samsung de la Galaxy Note 8. Compania Samsung a lansat de asemenea Galaxy Note 8 cu o lună mai devreme și am putea vedea la fel și în cazul lui Galaxy S9. Actualele zvonuri despre Samsung Galaxy S9, includ Android 8.0 Oreo, Snapdragon 845 sau Exynos pentru unele regiuni și o memorie internă de 64GB flancată de un card SD. Sandisk a prezentat în această săptămână un SD de 400GB, ne gândim că ar putea să fie folosit ca extensie pentru cei 64GB de pe Galaxy S9, acest lucru ar însemna ceva imens pentru acest smartphone. Informații despre Samsung Galaxy S9 vor mai apărea și este încă prea devreme să le luăm în serios, chiar nu știm prea multe despre telefon în acest moment, dar este evident că modelul S9 va avea un afișaj Infinity și Snapdragon 845 de la Qualcomm.
SURSĂTheInvestor