Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 este posibil să fie lansat în ianuarie 2018

Samsung Galaxy S9 este posibil să fie lansat în ianuarie 2018

Următorul smartphone al lui Samsung Electronics, Galaxy S9, este foarte probabil să debuteze mai devreme decât de obicei, posibil în ianuarie.

Informația vine prin intermediul publicației sud-coreene The Bell, aceeași publicație care a anunțat că lucrul la smartphone-ul Samsung Galaxy S9 a început mai repede decât a fost programat, sub numele de cod Project Star.

Informația din The Bell arată că expedierile de display-uri OLED de la Samsung Display vor începe în luna noiembrie, cu două luni mai repede decât în cazul actualelor Galaxy S8 și Galaxy S8+. Livrarea ecranelor celor două Galaxy S8 a început în luna ianuarie a acestui an iar prezentarea lor a avut loc în luna martie.

Modelul Samsung Galaxy S8 a fost prezentat la 29 martie, aproximativ trei luni după expedierea panourilor.

The Bell consideră că lansarea lui Galaxy S9 la începutul anului este plauzibilă pentru că de obicei un dispozitiv este asamblat și lansat la două-trei luni după ce panourile sale de afișare sunt trimise către Samsung, lucru care la Galaxy S9 se va întâmpla în noiembrie.

Panourile de afișare sunt de obicei expediate mai devreme decât alte părți, cum ar fi modulele de cameră și casetele.

Expedierea mai rapidă a pieselor și ecranelor acestui telefon nu înseamnă neapărat că Samsung va prezenta Galaxy S9 în ianuarie. Compania ar putea planifica câteva luni de lucru suplimentar la următorul său telefon, probabil pentru a implementa tehnologia SLP, care ar trebui să permită teoretic companiei să poată include o baterie mai mare în interiorul telefonului.

SLP – (Substrate Like PCB), această tehnologie permite producătorilor să potrivească mai multe componente pe o singură placă de bază, scăzând amprenta lor și permițând adăugarea unor straturi suplimentare de componente, păstrând în același timp dimensiunea plăcii.

Dar specialiștii în telefonia mobilă de la The Bell cred că Samsung accelerează lansarea lui Galaxy S9 pentru a combate vânzările de iPhone 8. Speculația este că Samsung știe că Galaxy Note 8 nu este destul de „atrăgător” pentru a face față lui iPhone 8 pe piață și va forța lucrurile ca să scoată S9 mai devreme.

Creșterea cererii de consum pentru viitorul iPhone ar putea „mânca” o felie din vânzările Samsung de la Galaxy Note 8. Compania Samsung a lansat de asemenea Galaxy Note 8 cu o lună mai devreme și am putea vedea la fel și în cazul lui Galaxy S9.

Actualele zvonuri despre Samsung Galaxy S9, includ Android 8.0 Oreo, Snapdragon 845 sau Exynos pentru unele regiuni și o memorie internă de 64GB flancată de un card SD.

Sandisk a prezentat în această săptămână un SD de 400GB, ne gândim că ar putea să fie folosit ca extensie pentru cei 64GB de pe Galaxy S9, acest lucru ar însemna ceva imens pentru acest smartphone.

Informații despre Samsung Galaxy S9 vor mai apărea și este încă prea devreme să le luăm în serios, chiar nu știm prea multe despre telefon în acest moment, dar este evident că modelul S9 va avea un afișaj Infinity și Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...