Galaxy S9 și Galaxy S9+ pot veni cu mai multe variante de memorie

1665

Samsung Electronics nu a confirmat până acum când va prezenta viitoarele smartphone-uri Galaxy S9 și Galaxy S9+. Până atunci vom continua să auzim mai multe zvonuri și informații despre viitoarele telefoane emblematice ale gigantului de tehnologie din Coreea de Sud.

Cel mai recent zvon vine din China de la Sina Weibo, rețeaua socială a Chinei, și a fost preluat de Sammobile. Cu această ocazie aflăm că Samsung ar putea prezenta cele două modele Galaxy S9 cu mai multe variante de memorie RAM și de stocare internă.

Potrivit zvonului, Samsung va lansa două variante ale modelului Galaxy S9. Clienții vor putea alege între o variantă cu memorie de 4 GB RAM și stocare de 64 GB și o variantă cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 128 GB.

În ceea ce privește Galaxy S9+, acesta poate avea trei variante. Se spune că acestea sunt cu memorie de 6 GB RAM cu 64 GB, 128 GB și 256 GB de stocare internă. De asemenea, circulă și informația că va exista chiar și o variantă cu memorie de 6 GB RAM și 512 GB de stocare internă pentru modelul Galaxy S9+, însă acesta poate fi oferit numai pe anumite piețe, cum ar fi China, și limitat ca număr de exemplare.

Dacă aceste informații sunt corecte, înseamnă că sistemul cu două camere foto nu va fi singura diferență majoră dintre aceste două receptoare. Galaxy S9+ pe lângă camera foto dublă din spate va avea și mai mult RAM în comparație cu fratele său mai mic.

Comparativ cu Samsung Galaxy S8+, care are 4GB de memorie RAM, Galaxy S9+ vine cu mai multă memorie. Am fi dorit însa mai multă memorie RAM, adică 6GB pe Galaxy S9. Vă reamintim că Galaxy S9 pentru piața europeană va fi echipat cu un procesor Exynos 9810, în timp ce ediția din SUA va include un Snapdragon Qualcomm 845.

MWC Barcelona, prima ediție a avut loc în 1987. În 2018 peste 2.300 de companii din 73 de țări care vor expune pe o suprafață de aproximativ 115.000 metri pătrați, spațiu net de expoziție. Mai mult de 400 de operatori de telefonie mobilă din toată lumea vor fi prezenți.

Dacă informațiile prezentate mai sus vor fi sau nu adevărate, vom vedea. S-ar putea să aflăm la Mobile World Congress 2018 din Barcelona de luna viitoare, în care Samsung este așteptat, conform tuturor informațiilor să prezinte acest duo S9.