Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod "Star"

Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod „Star”

Conform publicației sud-coreene The Bell, Samsung a ales „Star” ca nume de cod pentru Galaxy S9 și „Star 2” pentru modelul mai mare.

La 28 aprilie, Samsung a prezentat Galaxy S8, acum firma a dat pagina mai departe și se concentrează pe dezvoltarea smartphone-urile sale viitoare: un nou smartphone high-end, Samsung Galaxy S9 este deja în lucru.

Dezvoltarea dispozitivului a început cu 3 până la 4 luni înainte de termen, dar, după cum era de așteptat, nu există informații disponibile despre ceea ce Samsung Galaxy S9 va oferi (altceva decât un rafinat Infinity Display) sau motivul pentru care Star a fost ales ca nume de cod.

Ca de obicei, putem doar să facem presupuneri despre ce va fi și ce dotări va avea viitorul „Star” (stea) de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi un exemplu strălucit al performanțelor tehnice ale colosuliui high-tech sud-coreean și va fi similar cu tipul de upgrade a lui Galaxy S7, mult peste Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.

Galaxy S8 a fost codificat Project Dream (proiect de vis), iar ce avem acum pe piață este mai mult decât visam.

Posibila prezența a unui ecran curbat pe patru laturi (pentru a acoperi 98% din panoul frontal), aproape sigur cu noi caracteristici, un procesor cu tehnologia de fabricație de 7nm FinFET de mare putere și o cameră foto dublă la spate, fără îndoială ar face din acest Galaxy S9 o adevărată mașină de curse.

Acest viitor Star poate tinde la rangul de maestru suprem! Există oportunități dar și posibilități!

 Tehnologia 7nm FinFET va duce în cele din urmă la procesoare mai mici și mai eficiente din punct de vedere energetic și, prin urmare, o viață mai bună a bateriei și o performanță mult îmbunătățită pentru smartphone-urile noastre. 7nm (nanometri) nu se referă la dimensiunea procesorului ci la tehnologia de fabricație folosită. 

Deja se lăudă meritele unui produs care este încă în fază incipientă în ceea ce privește dezvoltarea. Cu toate acestea, nu este surprinzător faptul că Samsung atribuie acest nume de cod – Star – pentru viitoarea sa stea din Galaxie.

Dacă cu actualele telefoane, amintim aici Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge și recentele Galaxy S8 și S8+, Samsung a reușit să bată concurența, cu viitorul Samsung Galaxy „Star” se va distanța de ei ca de la cer la pământ.

Industria telefoniei mobile progresează într-un mod halucinant și putem să ne așteptăm la tot felul de surprize cu viitoarele telefoane.

Așa cum am scris nu de foarte mult timp, Galaxy Note 8 va avea denumită internă „Great„, care este unul dintre cele mai simple nume de cod care se asociază cu un Samsung emblematic. Vechile zvonuri au indicat faptul că Galaxy Note 8 are un nume de cod diferit, deci este posibil ca Galaxy S9 să poată fi numit și altcumva.

Totuși, cu aproape un an înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S9, această știre ar trebui să fie luată ca atare, ca un zvon sau o presupunere.

În acest moment Samsung, fără îndoială, se concentrează în cea mai mare parte pe Galaxy Note 8, deoarece lucrează intens la restabilirea încrederii consumatorilor în gama Note.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...