Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod "Star"

Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod „Star”

Conform publicației sud-coreene The Bell, Samsung a ales „Star” ca nume de cod pentru Galaxy S9 și „Star 2” pentru modelul mai mare.

La 28 aprilie, Samsung a prezentat Galaxy S8, acum firma a dat pagina mai departe și se concentrează pe dezvoltarea smartphone-urile sale viitoare: un nou smartphone high-end, Samsung Galaxy S9 este deja în lucru.

Dezvoltarea dispozitivului a început cu 3 până la 4 luni înainte de termen, dar, după cum era de așteptat, nu există informații disponibile despre ceea ce Samsung Galaxy S9 va oferi (altceva decât un rafinat Infinity Display) sau motivul pentru care Star a fost ales ca nume de cod.

Ca de obicei, putem doar să facem presupuneri despre ce va fi și ce dotări va avea viitorul „Star” (stea) de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi un exemplu strălucit al performanțelor tehnice ale colosuliui high-tech sud-coreean și va fi similar cu tipul de upgrade a lui Galaxy S7, mult peste Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.

Galaxy S8 a fost codificat Project Dream (proiect de vis), iar ce avem acum pe piață este mai mult decât visam.

Posibila prezența a unui ecran curbat pe patru laturi (pentru a acoperi 98% din panoul frontal), aproape sigur cu noi caracteristici, un procesor cu tehnologia de fabricație de 7nm FinFET de mare putere și o cameră foto dublă la spate, fără îndoială ar face din acest Galaxy S9 o adevărată mașină de curse.

Acest viitor Star poate tinde la rangul de maestru suprem! Există oportunități dar și posibilități!

 Tehnologia 7nm FinFET va duce în cele din urmă la procesoare mai mici și mai eficiente din punct de vedere energetic și, prin urmare, o viață mai bună a bateriei și o performanță mult îmbunătățită pentru smartphone-urile noastre. 7nm (nanometri) nu se referă la dimensiunea procesorului ci la tehnologia de fabricație folosită. 

Deja se lăudă meritele unui produs care este încă în fază incipientă în ceea ce privește dezvoltarea. Cu toate acestea, nu este surprinzător faptul că Samsung atribuie acest nume de cod – Star – pentru viitoarea sa stea din Galaxie.

Dacă cu actualele telefoane, amintim aici Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge și recentele Galaxy S8 și S8+, Samsung a reușit să bată concurența, cu viitorul Samsung Galaxy „Star” se va distanța de ei ca de la cer la pământ.

Industria telefoniei mobile progresează într-un mod halucinant și putem să ne așteptăm la tot felul de surprize cu viitoarele telefoane.

Așa cum am scris nu de foarte mult timp, Galaxy Note 8 va avea denumită internă „Great„, care este unul dintre cele mai simple nume de cod care se asociază cu un Samsung emblematic. Vechile zvonuri au indicat faptul că Galaxy Note 8 are un nume de cod diferit, deci este posibil ca Galaxy S9 să poată fi numit și altcumva.

Totuși, cu aproape un an înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S9, această știre ar trebui să fie luată ca atare, ca un zvon sau o presupunere.

În acest moment Samsung, fără îndoială, se concentrează în cea mai mare parte pe Galaxy Note 8, deoarece lucrează intens la restabilirea încrederii consumatorilor în gama Note.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...