Acasă Stiri Galaxy S9+ apare pe Geekbench cu 4GB RAM (dar nu credem că...

Galaxy S9+ apare pe Geekbench cu 4GB RAM (dar nu credem că e real!)

Se zvonește că Samsung vrea să lanseze noul său duo-pilot Galaxy S9 și S9+, mai devreme decât de obicei. De obicei compania sud-coreeană lansează noile sale telefoane pilot ale seriei Galaxy S la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Acum, dacă zvonurile sunt adevărate, Samsung ar putea lansa aceste telefoane încă din ianuarie.

Noi informații despre noile smartphone-uri de ultimă generație ale lui Samsung au apărut online, ceea ce sugerează că Galaxy S9 și S9+ sunt deja în faza de testare în aceste zile.

După cum probabil știți, cele două dispozitive au primit noi numere de model: SM-G960 și SM-G965.

Acesta din urmă, Galaxy S9+, ar fi fost văzut pe Geekbench împreună cu câteva dintre specificațiile sale. Prezența noului procesor Exynos 9810 este confirmată. Pe de altă parte, curios, smartphone-ul are doar 4GB de RAM, iar scorurile sale single-core și multi-core par ridicol de slabe.

Este un punct de referință autentic sau un fals?

Rezultatele Geekbench pot fi ușor falsificate, este greu de spus dacă acest indicator de referință este real sau nu. Mai mult decât atât, aceste rezultate sunt mai mici decât cele obținute de Galaxy S8+, se pare că această captură de ecran ar putea fi falsă.

Procesorul etalon de referință Geekbench arată că Galaxy S9+ va fi echipat cu noul procesor Exynos 9810 prezentat recent de Samsung. Procesorul este de așteptat să aibă performanțe mai bune, cu noile sale nuclee de generația a treia, un chip grafic îmbunătățit și un modem de 5G, capabil să atingă o viteză maximă de 1,2Gbps. Cu toate acestea, în mod surprinzător, acest procesor este cuplat cu doar 4 GB de memorie RAM. Știind că Galaxy Note 8 oferă 6 GB de RAM și se crede că același lucru va fi valabil și pentru Galaxy S9.

În ceea ce privește scorul, Galaxy S9+ primește 1191 puncte în single-core și 3835 în multi-core. Aceste scoruri sunt extrem de mici. Galaxy S8 cu Exynos 8895 înregistrează un scor de 1958 în single core și 6436 în multi-core.

În realitate, acest indicator de referință este total greșit. Credem că este un fals!

Iată alte câteva dovezi. În primul rând, partea de identificare a procesorului corespunde cu cea a lui Galaxy Note 5 și Galaxy S6. De asemenea, sistemul de operare ar trebui să fie listat ca Android 8.0.0 și nu Android 8.0. Prin urmare este o imagine grosolan falsificată.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada și este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale.

Am publicat această informație din dorința de a informa cititorii noștri. Această informație circulă de ieri în mass-media și a fost preluată de mai multe site-uri fără a fi verificată. Este posibil ca unii dintre cititorii noștri să fi intrat în posesia acestei informații din altă parte. Nu credem că este reală.

Pe iLoveSamsung încercăm să vă informăm prin știri verificate și preluate din surse de mare încredere. Credem că și reușim acest lucru.

Stiri

Samsung Galaxy XCover FieldPro este disponibil în SUA

Samsung a prezentat Galaxy Xcover FieldPro, un telefon robust pentru persoanele care lucrează în domenii mai periculoase, în octombrie 2019. Aparatul a...

Galaxy A51 5G cu Android 10 primește certificarea Wi-Fi Alliance

Gata nu mai este cale de întoarcere, vom primi în curând un Samsung Galaxy A51 5G, chiar dacă nu are încă o...

Conform Samsung nu există diferență între Exynos 990 și Snapdragon 865

Samsung a răspuns criticilor cu privire la diferența de performanță între Exynos 990 și Snapdragon 865. Luna trecută am scris că a...

Samsung va introduce ambalaje ecologice pentru seria TV Lifestyle

Samsung face un alt pas semnificativ spre sustenabilitate prin introducerea de ambalaje ecologice „Eco-Packaging” din carton reciclabil. Samsung Electronics a anunțat că...

Cu fasolea în urechi! Noua generație de Samsung Galaxy Buds

Compania sud-coreeană Samsung vrea să introducă un nou design pentru noua generație de căști wireless Galaxy Buds. Căștile Samsung Galaxy Buds+ și...

Samsung va lansa televizoare cu ecrane Quantum Dot în 2021

Samsung Display nu va mai produce ecrane cu cristale lichide (LCD) începând de anul viitor. Cel mai mare producător mondial de ecrane...

Seria Galaxy S20 primește suport Camera Controller printr-o actualizare

Aplicația Samsung Camera Controller a fost actualizată pentru a fi compatibilă cu seria Galaxy S20. Dacă dețineți unul dintre cele mai noi...