Acasă Stiri Galaxy S9+ apare pe Geekbench cu 4GB RAM (dar nu credem că...

Galaxy S9+ apare pe Geekbench cu 4GB RAM (dar nu credem că e real!)

Se zvonește că Samsung vrea să lanseze noul său duo-pilot Galaxy S9 și S9+, mai devreme decât de obicei. De obicei compania sud-coreeană lansează noile sale telefoane pilot ale seriei Galaxy S la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Acum, dacă zvonurile sunt adevărate, Samsung ar putea lansa aceste telefoane încă din ianuarie.

Noi informații despre noile smartphone-uri de ultimă generație ale lui Samsung au apărut online, ceea ce sugerează că Galaxy S9 și S9+ sunt deja în faza de testare în aceste zile.

După cum probabil știți, cele două dispozitive au primit noi numere de model: SM-G960 și SM-G965.

Acesta din urmă, Galaxy S9+, ar fi fost văzut pe Geekbench împreună cu câteva dintre specificațiile sale. Prezența noului procesor Exynos 9810 este confirmată. Pe de altă parte, curios, smartphone-ul are doar 4GB de RAM, iar scorurile sale single-core și multi-core par ridicol de slabe.

Este un punct de referință autentic sau un fals?

Rezultatele Geekbench pot fi ușor falsificate, este greu de spus dacă acest indicator de referință este real sau nu. Mai mult decât atât, aceste rezultate sunt mai mici decât cele obținute de Galaxy S8+, se pare că această captură de ecran ar putea fi falsă.

Procesorul etalon de referință Geekbench arată că Galaxy S9+ va fi echipat cu noul procesor Exynos 9810 prezentat recent de Samsung. Procesorul este de așteptat să aibă performanțe mai bune, cu noile sale nuclee de generația a treia, un chip grafic îmbunătățit și un modem de 5G, capabil să atingă o viteză maximă de 1,2Gbps. Cu toate acestea, în mod surprinzător, acest procesor este cuplat cu doar 4 GB de memorie RAM. Știind că Galaxy Note 8 oferă 6 GB de RAM și se crede că același lucru va fi valabil și pentru Galaxy S9.

În ceea ce privește scorul, Galaxy S9+ primește 1191 puncte în single-core și 3835 în multi-core. Aceste scoruri sunt extrem de mici. Galaxy S8 cu Exynos 8895 înregistrează un scor de 1958 în single core și 6436 în multi-core.

În realitate, acest indicator de referință este total greșit. Credem că este un fals!

Iată alte câteva dovezi. În primul rând, partea de identificare a procesorului corespunde cu cea a lui Galaxy Note 5 și Galaxy S6. De asemenea, sistemul de operare ar trebui să fie listat ca Android 8.0.0 și nu Android 8.0. Prin urmare este o imagine grosolan falsificată.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada și este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale.

Am publicat această informație din dorința de a informa cititorii noștri. Această informație circulă de ieri în mass-media și a fost preluată de mai multe site-uri fără a fi verificată. Este posibil ca unii dintre cititorii noștri să fi intrat în posesia acestei informații din altă parte. Nu credem că este reală.

Pe iLoveSamsung încercăm să vă informăm prin știri verificate și preluate din surse de mare încredere. Credem că și reușim acest lucru.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...