Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie cu aparatul foto „reimagined”

1479
Pentru Samsung Galaxy S9, focalizarea pare să fie pe aparatul foto. Samsung trimite invitații pentru evenimentul prezentării lui Galaxy S9 din 25 februarie, însoțite de cuvintele „Reimagined The Camera” – camera foto reimaginată, în și în jurul lui Galaxy S9. Această prezentare este cu o zi înainte ca MWC 2018 să înceapă și acum toate așteptările au fost confirmate privind data prezentării. Ne așteptam ca modelul Galaxy S9 să vină cu o singură cameră în spate, cu deschidere variabilă, capabilă să folosească o deschidere între f / 1,5 și f / 2,4 în funcție de scenă și condițiile de fotografiere, în timp ce Samsung Galaxy S9+ se va baza pe camere foto duble în spate. Cu această deschidere superioară f / 1,5 părțile aflate în afara zonei de focalizare vor fi estompate frumos și vor avea un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic. Dar, dacă recentele informații sunt exacte, Galaxy S9 va veni cu destul de puține lucruri noi privind camera. O diafragmă variabilă, cum este cea observată pe cel mai recent telefon mobil Samsung Flip, filmare cu încetinitorul la 480 de cadre pe secundă în 1080p Full HD și viteze de autofocalizare îmbunătățite sunt câteva dintre caracteristicile pe care le așteptăm, plus noul senzor de cameră ISOCELL. Mai mult, noul senzor de cameră Samsung ISOCELL tri-stack, care ar putea să aterizeze pe noile galaxii, ar putea oferi o nouă caracteristică, serii scurte de înregistrare video la 960fps slo-mo la rezoluția de 720p HD. Până acum, doar Sony a folosit o astfel de caracteristică pe unele dintre dispozitivele Xperia. Nu se poate spune momentan cât de multe dintre aceste caracteristici vor fi pe Galaxy S9 sau dacă camerele duale vor fi oferite atât pe S9, cât și pe S9+. Dar un lucru este sigur: Samsung pare să îmbunătățească substanțial experiența camerei cu Galaxy S9. Ultima dată când compania a făcut o schimbare importantă la camerele sale foto a fost atunci când a introdus Dual Pixel autofocus pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și acum, după doi ani, probabil că este momentul potrivit pentru a scoate din nou ceva din mânecă.

Între anii 1960 și 1973, Leica a brevetat o gamă de sisteme autofocus. Prima cameră cu autofocus produsă în masă a fost modelul Konica C35 AF, lansat în 1977. Polaroid SX-70 Sonar OneStep a fost primul aparat de fotografiat cu autofocus cu o singură lentilă, lansat în 1978.

În cele din urmă, am mai specula că această culoare violet, frumoasă și profundă, poate fi o sugestie că cele două smartphone-uri Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ ar putea fi disponibile în această opțiune de culoare. Samsung Galaxy S8 și S8+ au apărut, de asemenea, într-o nuanță similară de violet, numită Orchid Gray, dar a fost parcă mai neclară decât aceasta. Desigur, toate speculațiile se vor risipi cât de curând cu ocazia MWC 2018 Barcelona când cele două telefoane vor vedea lumina zilei.
SURSĂPhoneArena