Galaxy S9 prezentat cu realitatea augmentată la MWC 2018

1420

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018 pe 25 februarie, Samsung va folosi tehnologia realității augmentate AR, pentru a scoate în evidență pe Galaxy S9 în timpul evenimentului de lansare. Cei prezenți la conferință vor putea scana invitația lor cu telefonul smartphone printr-o aplicație dedicată pentru a avea acces la modele Galaxy S9 și Galaxy S9+ în realitatea augmentată. Utilizatorii vor putea observa cele două smartphone-uri din toate unghiurile și în toate culorile disponibile, pot schimba dacă vor culoarea modelului.

Specificațiile și performanțele nu mai sunt de mult un secret, ați citit despre ele pe iLoveSamsung. Ultima scurgere a reconfirmat faptul că telefoanele vor conține camere foto actualizate, caracteristici noi de software, îmbunătățiri semnificative ale performanței și multe altele, sigur vor mai fi unele mici amănunte care le vom afla după prezentare. Asta dacă nu cumva Samsung ne va face o surpriză.

Acest sistem de prezentare provine din aplicația Unpacked 2018 pregătită de Samsung în mod special pentru lansarea celor două telefoane Galaxy S9 și S9+. Acesta va fi deosebit de utilă pentru oaspeți și va permite oricui să urmărească fluxul live al prezentării. De asemenea, permite scanarea siglei sau a unei cutii a produsului pentru a vedea locația evenimentului în AR sau pentru a obține informații și mici reclame de la eveniment.

Un utilizator de Reddit a reușit să intre în aplicația pentru Galaxy S9 și să vadă modelele Galaxy S9 în 3D. Aceste modele descoperite acolo confirmă informațiile anterioare despre designul lui S9 și faptul că Samsung va oferi o nouă opțiune de culoare Lilac Purple – violet, pe lângă albastru, negru și se pare gri.

Reddit este un site web de divertisment, fondat în 2005, cu sediul în San Francisco, SUA. Pe Reddit membrii înregistrați pot plasa conținut. Postările sunt organizate în așa-numitele subreddit-uri, cu tematici diverse: știri, jocuri, filme, muzică, cărți, fitness, mâncare etc. Utilizatorii pot vota postările (pozitiv sau negativ).

De asemenea, putem vedea că difuzorul este în mijloc, probabil difuzoarele stereo vor fi reglate AKG, noua locație a cititorului de amprente digitale, senzorul foto și faimosul buton Bixby.

Samsung va lansa oficial Galaxy S9 și Galaxy S9+ pe data de 25 februarie. Vânzările sunt așteptate să înceapă până la jumătatea lunii martie.

SURSĂPhonAndroid