Este posibil ca Galaxy S9 să fie dotat cu difuzoare stereo

1572

Viitorul smartphone Samsung Galaxy S9 ar putea avea difuzoare stereo, conform unei postări venite de la IceUniverse. Vedem în această postare un Galaxy S9, cu marginile de sus și jos cu pictograme care sugerează ieșirea de sunet de pe ambele părți ale dispozitivului. Prezența difuzoarelor stereo la smartphone-urile Samsung a fost deja așteptată pe Galaxy S8 și Samsung Galaxy Note 8, dar acestea au venit în final fără această facilitate. Această caracteristică seduce mulți producători, concurenți majori în lumea telefoniei mobile, precum Apple sau Google.

Galaxy S9 ar putea fi primul smartphone din gama Galaxy trimis de firma Samsung pe piață, cu difuzoare stereo. Acesta este, în orice caz, ceea ce sugerează postarea de la IceUniverse, fost angajat al firmei Samsung, de la care am primit în mai multe rânduri informații care s-au dovedit a fi exacte. Acesta a postat acum un tweet cu un smartphone Samsung, cu vedere din lateral, în care se poate citi – Next Galaxy – și un desen stilizat înconjurat de două pictograme. Pictogramele sugerează difuzoare în ambele părți, de sus și jos ale viitorului smartphone. IceUniverse însoțește postarea sa pe Twitter cu numele Star, nume care este denumirea codului intern a lui Samsung Galaxy S9.

Această postare de la IceUniverse, preluată de noi de la Phoneandroid, nu oferă nicio altă explicație despre originea acesteia. Știm din trecut că IceUniverse a adus de multe ori informații în mass-media despre viitoarele caracteristici ale dispozitivelor Samsung, chiar înainte de prezentarea lor oficială.

Apariția celor două telefoane, Galaxy S9 și Galaxy S9+ cu difuzoare stereo nu ar fi o surpriză, sau poate că da, gama Galaxy fiind așteptată de ceva vreme să vină cu o astfel de caracteristică. Era așteptată pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Mulți producători de de telefoane inteligente au început să includă difuzoare stereo în dispozitivele lor și suntem siguri că Samsung urmează să facă același lucru. Apple cu iPhone 7 și Google cu Pixel 2 au venit cu difuzoare stereo. Difuzoarele stereo sunt prezente și pe Xperia Z5 sau ZTE Axon 7.

Harman Kardon, este o divizie a Harman International Industries, subsidiară a Samsung Electronics, care produce echipamente audio. A fost fondată în 1953 de Sidney Harman și Bernard Kardon. Harman Kardon produce echipamente audio pentru: Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Volvo, Buick, Harley-Davidson, Dodge și alții.

Deci în final va veni Galaxy S9 și S9+ cu difuzoare stereo? Va debuta Samsung aceste telefoane cu difuzoare produse de Harman Kardon sau AKG? Nu putem în acest moment să dăm un verdict sigur. Așteptăm ca acest zvon să se materializeze, și din fericire nu mai avem mult de așteptat.