Galaxy S9 și Galaxy A8 Enterprise Edition lansate în Germania

2020

Samsung Electronics lansează de ceva timp variante Enterprise Edition ale smartphone-urilor sale mai populare, vizând domeniul afacerilor și în special oamenii de afaceri. Anul trecut, compania a lansat modelele Galaxy Note 8 și Galaxy S8 Enterprise Edition ca parte a acestei strategiei. Acum Samsung Germania a anunțat lansarea smartphone-urilor Galaxy S9 și Galaxy A8 Enterprise Edition.

Cu Galaxy S9 și Galaxy A8 Enterprise Edition, Samsung oferă clienților din domeniul afacerilor pachete de soluții esențiale cerințelor companiilor, înaltă performanță, securitate, opțiuni de personalizare flexibile și gestionarea eficientă a parcurilor de echipamente mari.

Aceste dispozitive nu diferă în nici un fel de omologii lor de pe piață decât prin suportul post-vânzare și software-ul de implementare pentru intreprinderi. Ambele dispozitive vor veni cu licențe de 3 ani pentru Knox Configure (Dynamic Edition) și cu serviciul Enterprise-Over-The-Air.

Samsung Knox Configure permite administratorilor IT să configureze și să administreze de la distanță un număr mare de dispozitive mobile Samsung. Ei pot crea profiluri de configurare pentru a restricționa caracteristicile, a schimba setările, a seta logo-urile companiei și aplicațiile de afaceri ca o opțiune implicită neschimbată. Administratorii IT pot de asemenea să instaleze de la distanță și selectiv actualizări de firmware la Samsung Enterprise Firmware-Over-The- Air.

Galaxy S9 Enterprise Edition va primi trei ani de actualizări de securitate lunare și actualizări trimestriale pentru al patrulea an, în timp ce Galaxy A8 Enterprise Edition se limitează la actualizările de securitate lunare de trei ani. Ambele telefoane vor veni cu doi ani de garanție din partea producătorului. La fel ca toate noile dispozitive mobile Samsung, Galaxy S9 și Galaxy A8 sunt echipate cu platforma de securitate Samsung Knox multi-certificată. Arhitectura de securitate cu mai multe straturi protejează dispozitivele mobile de la hardware la aplicații la toate nivelurile.

Atât Samsung Galaxy S9, cât și Samsung Galaxy A8 permit folosirea a două cartele SIM în Enterprise Edition. Utilizatorii pot decide să utilizeze simultan telefonul smartphone cu două cartele SIM sau să utilizeze al doilea slot pentru a extinde memoria dispozitivului utilizând o cartelă microSD. Datorită certificării IP68, Galaxy S9 și Galaxy A8 sunt protejate împotriva apei și a prafului, făcându-le un companion robust în viața de zi cu zi.

IP68 – Protecția este pentru submersie la o adâncimea a apei de 1,5 m timp de 30 de minute și numai în apă limpede. Nu există protecție împotriva apei sărate sau a altor lichide, în special a apei cu săpun, a alcoolului și / sau a lichidelor încălzite. Slotul cartelei SIM sau al cardului de memorie trebuie să fie întotdeauna complet închis ca să nu poată pătrunde apa.

Samsung nu va lansa pentru public Galaxy A8 în Germania și îl oferă exclusiv companiilor și oamenilor de afaceri.

Samsung Galaxy S9 Enterprise Edition va fi disponibil în Germania din aprilie 2018 la un preț de 849 euro, echivalentul a aproximativ 1050 $. Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition este deja disponibil pentru clienții corporativi din Germania pentru 499 €.

VIASamMobile
SURSĂSamsung News