Galaxy S9 și Galaxy S9+ certificate de comisia americană FCC

1209

Pe data de 27 decembrie Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost văzute pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații (FCC) din Statele Unite. A fost o mișcare complet neașteptată a lui Samsung cu Galaxy S9 și Galaxy S9+, care au trecut mai repede decât normal pe la comisia americană.

Conform Androidauthority, în afară de o lungă listă de rețele și alte tipuri de conectivitate, din acestă listare nu aflăm nimic altceva. Cu excepția faptului că bateria este inamovibilă (nu poate fi schimbată). Nici măcar nu vedem cum arată telefoanele, sigur că ne închipuim că ele aduc foarte mult cu Galaxy S8 și ne așteptăm la ceva asemănător.

Oamenii sunt încântați de Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. La urma urmei, ei caută noi telefoane Galaxy S, pentru a rezolva unele probleme pe care le-au avut predecesorii lor. Acest entuziasm este în creștere acum după ce Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost văzute la FCC. Cele două galaxii au numărul de model SM-G960F (S9)  și respectiv SM-965F (S9 +). Litera F din coadă se referă de obicei la modelele internaționale care sunt libere de rețele, în funcție de zona unde telefoanele sunt disponibile. Samsung a folosit litera „U” pentru modelele americane, inclusiv versiunile americane deblocate.

Această știre în mod normal era o știre ca oricare alta, dar apariția la FCC la această dată ne spune și altceva.

De ce este important să ținem cont că aceste listări au apărut pe FCC? Droid Life arată că Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost la FCC în martie 2017, Samsung Galaxy Note 8 în iulie 2017 iar Samsung Galaxy S7 a trecut de FCC în februarie 2016. Mai mult, toate au apărut la FCC cu o lună înainte de a fi disponibile pentru cumpărare.

FCC Federal Communications Commission este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite, creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. A fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt.

Samsung ar fi trebuit să urmeze calendarul respectat în ultimii doi ani ca termene. Acum, asta ar putea însemna că lansarea lui Galaxy S9 și Galaxy S9+ va avea loc în ianuarie! Această listare nu înseamnă neapărat că noua serie Galaxy S9 va ajunge mai devreme, dar ne și gândim că foarte bine ar putea.

Nu putem decât să tragem o concluzie: Samsung Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile în luna ianuarie 2018.

Știm deja că Samsung Galaxy S9 și S9+ că vor avea un ecran de 5,8 și respectiv 6,2 inch. În ceea ce privește aspectul, dispozitivele nu vor fi foarte diferite de generația actuală Galaxy S8. Varianta mai mică S9 primește o singură cameră în spate și, eventual, 4GB de memorie. Cel mai mare Galaxy S9+ pare să vină cu o cameră dublă și memorie RAM de 6 GB.

Data concretă și specificațiile celor două telefoane S9 le vom afla atunci când Samsung decide prezentarea lor oficială. Dar speculațiile de mai sus sunt în baza unor realități anterioare din calendarul lansărilor firmei Samsung. Așa că nu se știe niciodată.