Galaxy S9, un concept video realist, bazat pe informațiile de până acum

10702

Samsung Galaxy S9 este prezentat într-un concept video, creat de TechConfigurations, bazat pe cele mai recente informații scurse în mass-media despre viitorul smartphone Samsung. Foarte realistă, această redare vizuală ne pune în față o imagine amplă, uluitoare și fascinantă cu viitorul purtător de drapel de la firma sud-coreeană.

Vedem în special, un ecran Infinity cu margini mai fine, aproape inexistente și un spate cu un design modificat în mare măsură. Informațiile despre modificarea substanțială a spatelui viitorului Galaxy S9 au fost destul de numeroase.

Samsung Galaxy S9, noul pilot al gigantului tech sud-coreean, va fi produs în masă începând din luna decembrie 2017 și ar putea fi lansat în ianuarie 2018, conform unor zvonuri. Confruntați cu lansarea iminentă, cu o mulțime scurgeri de informații și alte teorii mai mult sau mai puțin realiste despre acest smartphone de ultimă generație, TechConfigurations a reușit să prefigureze ceva ce arată extraordinar. O adevărată bombă pe piața smartphone-lor, ceva ce ne este momentan destul de greu să-l calificăm, am rămas cu gura căscată!

Designerul de la TechConfigurations a creat un concept video care întrece orice închipuire și toate aceste imagini în baza informațiilor și zvonurilor cunoscute până în prezent.

Avem posibilitatea de a face o comparație între Galaxy S8 și viitorul Galaxy S9. Primul lucru, care este destul de evident, este asemănarea dintre Galaxy S9 și predecesorul său Samsung Galaxy S8.

La fel ca Galaxy S8, smartphone-ul S9 este compus din două plăci de sticlă îmbinate printr-un cadru metalic. Din punct de vedere al designului, schimbarea nu ar trebui să fie radicală, și din ce vedem nici nu este foarte mare.

Pe partea frontală, afișajul Infinity fără margini este la locul lui. Cu toate acestea, vedem că designerul și-a imaginat marginile inferioare și superioare mai subțiri, pentru a permite ecranului să acopere peste 95% din fațadă. Redarea este pur și simplu spectaculoasă.

Cu toate acestea, nu este clar dacă Samsung intenționează cu adevărat să sporească raportul corp-ecran al modelului Galaxy S9 sau dacă designerul doar a dat frâu liber imaginației. Camera frontală este de asemenea echipată cu un scaner 3D dedicat recunoașterii faciale.

3D (sau tridimensional) desemnează o tehnică de redare a obiectelor în 3 dimensiuni: înălțime, lățime și adâncime, cu ajutorul anumitor tehnologii. Scopul este redarea unor imagini cât mai aproape de realitate.

Pe spatele smartphone-ului, vedem că diferitele componente aflate acolo sunt aranjate diferit. Amintiți-vă că partea din spate a lui Galaxy S9 ar trebui să fie foarte diferită de cea a modelului Galaxy S8. Astfel, senzorul de amprentă digitală nu mai este amplasat lângă cameră, ci mai jos.

Camera în cauză constă dintr-un senzor dublu aliniat orizontal, cu un bliț și un monitor de ritm cardiac, ca și în cazul modelului precedent. Realist și foarte reușit, acest concept video este probabil cel care se apropie cel mai mult de adevăratul Samsung Galaxy S9 în acest moment.

SURSĂPhoneAndroid