Galaxy S9 va fi lansat pe 27 februarie, în a doua zi a MWC 2018

1569

Samsung Galaxy S9 va fi disponibil la vânzare din martie 2018, potrivit Bloomberg. Informația publicată de celebrul site american Blomberg vine de la apropiați ai companiei Samsung. Galaxy S9 va fi prezentat la 27 februarie a doua zi a Mobile World Congress din Barcelona. Conform informaților Bloomberg, Galaxy S9 chiar dacă va fi foarte asemănător cu Galaxy S8, se va concentra pe performanța fotografică.

După succesul lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ de anul acesta, Galaxy S9 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri Android din 2018.

Într-o altă informație apărută recent pe site-ul sud-coreean The Bell, s-a sugerat lansarea lui Samsung Galaxy S9 pe 27 februarie 2018. Aceasta ar coincide cu Mobile World Congress (MWC) 2018, care începe luni, 26 februarie. Dacă Samsung va lansa noul telefon la MWC, pare mai plauzibil ca acesta să apară duminică 25 februarie, când sunt ținute evenimentele pentru presă, de obicei cu o zi înainte de debutul MWC Barcelona. Smartphone-ul va ajunge pe rafturi la vânzare în martie 2018. Conform Bloomberg preluat de Androidauthority.com, Samsung intenționează să prezinte atât Galaxy S9, cât și S9+ simultan la sfârșitul lunii februarie. Acest lucru ar fi din nou cu o lună mai devreme față de lansarea vânzărilor din aprilie 2017 pentru Samsung Galaxy S8 și S8+.

Oricum, acum știm când va fi prezentat Samsung Galaxy S9, cu o marjă de eroare de doar două zile. Cu toate acestea, cel mai important pentru consumatori nu este să știe când cele două telefoane vor fi prezentate, contează la ce dată vor fi disponibile pentru vânzare.

Bloomberg, este o agenție de știri americană fondată în 1981 de către Michael Bloomberg. Compania are sediul la New York City și are birouri în 192 de locații din lume. Bloomberg oferă analize financiare, servicii de date și știri. Bloomberg are o rețea globală de televiziune, site-uri digitale și trei reviste.

Samsung a prezentat mai multe smartphone-uri Galaxy S la MWC în trecut (în ciuda lansării lui Galaxy S8 puțin după MWC anul acesta), astfel încât există șanse mari ca Galaxy S9 să fie acolo anul viitor.

Conform informațiilor Samsung își păstrează o anumită flexibilitate pentru a schimba planurile în ultimul moment.