Galaxy S9, videoclipul de lansare postat accidental de Samsung

1430

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare lansarea lui Galaxy S9. Un videoclip postat din greșală de Samsung, a apărut mai devreme decât ne așteptam. Compania a retras imediat acest video, dar acesta este internetul și nimic nu dispare niciodată. Videoclipul cu Galaxy S9 a fost încărcat pe YouTube, așa că vă prezentăm și noi acest clip video.

Se știu deja marea majoritate a noutăților care vor fi pe Galaxy S9 ce va fi lansat azi. Singurul lucru care a lipsit a fost un videoclip care să ne arate noile caracteristici ale lui Galaxy S9, iar firma Samsung a fost „amabilă” și putem vedea aceste imagini puțin mai devreme.

Videoclipul de trei minute lansat de Samsung pentru Galaxy S9 scoate în evidență noul model în toată splendoarea sa. Noul DeX Pad este disponibil conform videoclip-ului, ceea ce înseamnă că-l vom vedea la lansare și se confirmă că nu veți mai avea nevoie de o tastatură și de un mouse pentru a folosi acest accesoriu. Informațiile despre noua funcție de scanare inteligentă au fost confirmate și de acest video.

” The Phone. Reimagined” Este sloganul pentru noul dispozitiv care păstrează mai multe dintre caracteristicile predecesorului său Galaxy S8. Videoclipul arată un traducător automat încorporat în aplicația pentru camere foto Samsung, care pare să funcționeze ca o opțiune a lui Google Translate pentru traducerea în direct prin intermediul camerei. S9 are și rezistență la praf și apă, IP68, care se potrivește cu Galaxy S8 așa cum era de așteptat. Senzorul de amprentă al noului telefon a fost mutat într-o poziție centrală mai accesibilă.

Vom reveni azi cu noi amănunte de la lansarea lui Galaxy S9.

SURSĂTheVerge