Smartwatch-ul Galaxy Sport certificat de NCC din Taiwan

784

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Sport este un dispozitiv tot mai aproape de lansare. Galaxy Sport a fost certificat de autoritățile sud-coreene prin National Radio Research Agency (NRRA) și de cele americane prin FCC. În urma acestora, smartwatch-ul a fost acum certificat de către agenția de certificare din Taiwan, National Communications Commission (NCC).

Nu există prea multe informații despre noul smartwatch Samsung Galaxy Sport, cu excepția faptului că este codificat „Pulse”. Mai știm despre el că are numărul de model „SM-R500”. De asemenea, se zvonește că este primul ceas inteligent Samsung care va veni cu meniurile Bixby. Noul Galaxy Sport este așteptat să primească Bixby Reminder și să ruleze pe sistemul de operare Tizen. Aproape sigur va veni cu o conectivitate Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth și NFC.

Samsung Galaxy Sport va fi disponibil în Gold, Silver, Black și Green

Deși nici una dintre specificații nu este cunoscută încă, potrivit 91Mobiles, smartwatch-ul Galaxy Sport are o stocare internă de 4GB. În plus, în conformitate cu certificarea de la Comisia Federală de Comunicații din SUA, dispozitivul va avea suportul wireless LAN (Wi-Fi) 802.11b / g / n. În afară de aceasta, smartwatch-ul va avea GPS, GLONASS, Near Field Connectivity și Bluetooth. Inutil să mai spunem că va veni cu sistemul de operare de casă al companiei Samsung, Tizen OS.

Viitorul smartwatch Galaxy Sport ar putea fi disponibil în patru opțiuni de culoare în momentul lansării. Auriu, argintiu negru și verde. Cu toate acestea, nu este singurul dispozitiv portabil pe care Samsung îl are în pregătire. Din ultimele informații gigantul sud-coreean lucrează la tracker-ele de fitness SM-R370 și SM-R375. Acestea vor fi succesoarele pentru Gear Fit2 Pro.

GLONASS este un sistem de navigație prin satelit, început de fosta Uniune Sovietică și continuat în prezent de Rusia. Este o alternativă la sistemul american Global Positioning System (NAVSTAR-GPS) și la cel al Uniunii Europene, Galileo (aflat în construcție). Nivelul de precizie al GLONASS este comparabil cu cel al sistemului NAVSTAR-GPS.

Nu se știe exact când Samsung va pune pe tarabe smartwatch-ul și tracker-ele de fitness. Compania ar putea să aducă pe Galaxy Fit, Galaxy Sport și Galaxy Buds la evenimentul său Galaxy Unpacked 2019. Acesta va avea loc pe 20 februarie la San Francisco. Tot acolo Samsung va lansa trio-ul din seria Galaxy S10. Dacă unele dintre dispozitivele portabile sus amintite nu vor apărea în Statele Unite, sigur le vom vedea la MWC 209 Barcelona.