Tableta Samsung Galaxy Tab A (2017) va fi lansată în curând

1367

Samsung are o altă tabletă Android, o continuare a lui Galaxy Tab A 8.0, care probabil își va face debutul foarte curând. Așa-numita Samsung Galaxy Tab A (2017) a fost văzută pentru prima dată acum două luni.

La începutul acestei săptămâni, tableta a apărut la TENAA, organismul de reglementare din China, deci un anunț privind lansarea pare iminent. Tableta este listată cu numărul de model SM-T385C, dar TENAA nu dezvăluie nici o informație despre specificațiile sale.

Cu toate acestea, informațiile anterioare sugerează că Galaxy Tab A (2017) are un ecran de 8 inch cu rezoluție de 1.200 x 800 pixeli, precum și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 427 de 1,4 GHz. cuplat cu Adreno 308 GPU pentru grafică.

Atunci când vine vorba de memorie, tableta Samsung pentru un buget accesibil, are o memorie RAM de 2 GB și o memorie extensibilă de 16 GB. O cameră foto primară de 8 MP se spune că este poziționată pe partea din spate, în timp ce pe față există o cameră foto secundară de 5 MP.

Nu ar trebui să lipsească nici Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi Direct, hotspot, bluetooth 4.2, A2DP, GLONASS, GPS și microUSB 2.0.

GLONASS – (GLObalnaia NAvigaționnaia Sputnikovaya Sistema) este un sistem de navigație militar prin satelit, început de fosta Uniune Sovietică și continuat în prezent de Rusia. Este un sistem foarte precis, localizaeză un smartphone cu o precizie de 2 metri. De GLONASS beneficiază: iPhone, Samsung, Sony, LG, Sony Ericsson, ZTE, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia etc.

Un test recent de benchmarking a arătat că tableta va fi livrată direct din cutie cu Android 7.0 Nougat cu o uimitoare interfață de utilizator, Experience a lui Samsung, apropiindu-o astfel de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ și câteva dintre cele mai recente noutăți ale firmei pe frontul software-ului.

Nu există nici o referire la baterie, dar se pare că Galaxy Tab A (2017) are o baterie nedetașabilă. Din păcate, nu avem nici siguranța numelui, este posibil să se numească Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017).

Nu avem nici informații cu privire la preț. Dacă totuși am face o presupunere, am spune că va fi tarifată în jurul valorii de 130-150 $ USD atunci când va ajunge pe rafturi. Dar, nimic nu este confirmat referitor la cât costă.

VIAPhoneArena