Samsung Galaxy Tab 4 NOOK este disponibilă pentru cumpărare

2024

Tableta Samsung Galaxy Tab 4 NOOK, creată din colaborarea Samsung și Barnes & Noble a devenit disponibilă pentru cumpărare pe website-ul companiei Barnes & Noble la un preț de 179$. Tableta Samsung Galaxy 4 NOOK vine cu un conținut în valoare de aproximativ 200$ care include cărți, reviste și seriale TV.

Printre aceste sunt incluse eBook-uri precum Freakonomics, The Wanderer și I Am Number Four, un episod din serialele Veep, Hannibal, și Orphan Black, 4 abonamente trial pentru 14 zile la 4 reviste la alegere plus 12 numere gratuite dintr-o altă revistă. De asemenea este disponibil un credit de 5$ pentru cumpărarea produselor din Nook Store.

Specificațiile hardware ale tabletei Samsung Galaxy Tab 4 NOOK sunt identice cu cele ale versiunii standard, incluzând un display de 7 inch cu rezoluție de 1280 x 800, procesor quad-core, 1,5 GB de RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD, o cameră principală de 3 MP, o cameră frontală de 1,3 MP și o capacitatea a bateriei de până la 10 ore.

Sigur că această capacitate a bateriei – de altfel niciodată bateria nu va fi suficient de durabilă – ne așteptam să fie mai mare dar este suficientă pentru o utilizare normală zilnic.