Acasă Stiri Galaxy Tab A 10.1 (2021), o altă tabletă Samsung mid-range în lucru

Galaxy Tab A 10.1 (2021), o altă tabletă Samsung mid-range în lucru

Recent am scris și am publicat fotografii cu designul și detalii despre tableta Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2021). Acum, am primit randări CAD ale fratelui său mai mare, Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2021). Din fotografiile cu Galaxy Tab A de 10,1 inch (25,65 cm) aflăm mai multe detalii despre această tabletă. Prima impresie, bazată pe randările CAD, arată că Galaxy Tab A 10.1 va avea același design ca predecesorul său.

Ecranul de pe Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2021) are ramele groase și este departe de a fi o tabletă modernă cu rame minime. Dar este în regulă, deoarece ecranul în sine este imens și aveți nevoie de ceva de care să țineți. În partea din spate a tabletei există o singură cameră, fără bliț LED. Deci, nu vă așteptați la fotografii extraordinare de la această cameră.

Galaxy Tab A 10.1 (2021) în variantele LTE și Wi-Fi

Conform fotografiilor publicate de Android Headlines, dimensiunea tabletei măsoară 245,2 x 149,4 x 7,4 mm. În partea de jos, există câteva grătare pentru difuzoare, pentru ieșirea sunetului. În plus, există și un port de încărcare USB de tip C. Imaginile difuzate arată că Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2021) va veni cu un microfon situat în partea de sus. Are o mufă pentru căști de 3,5 mm, la fel ca predecesorul său.

Similar cu modelul Samsung Galaxy Tab A de 10.1 (2019), noua tabletă din acest an poate fi lansată în două variante, adică LTE și Wi-Fi. Randările CAD arată, de asemenea, că tableta va avea o cameră selfie în față. Ne așteptăm ca Samsung să sporească specificațiile camerei pentru modelul 2021. Butoanele de volum și pornire, sunt amplasate în partea dreaptă a tabletei Tab A de 10.1 (2021). Adică partea stângă este complet goală.

Android Headlines este un site american fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, California, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Combinând toate detaliile disponibile vedem încă o tabletă Samsung fără nici o schimbare de design. Trebuie să ținem cont că va fi o tabletă mid-range, nu va fi la nivelul seriei Samsung Galaxy Tab S7. În acest moment acestea sunt toate detaliile pe care le știm despre această tabletă Samsung. Alte detalii cheie referitoare la preț și data lansării nu sunt disponibile.

Presupunem că, dacă au fost dezvăluite randările CAD, este posibil să vedem în curând mai multe detalii despre viitoarea tabletă. Întrucât atât tableta Galaxy Tab A de 8,4 inch, cât și tableta de 10,1 inch au apărut deja pe internet, probabil că ambele vor fi lansate cândva în jurul lunii martie 2021.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...