Acasă Stiri Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch, o nouă tabletă în...

Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch, o nouă tabletă în lucru

În timp ce Samsung este încă sub influența lansării seriei Galaxy S21, au apărut detalii despre una din viitoarele tablete Galaxy A. Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch este deja în lucru. Seria Galaxy Tab de-a lungul anilor s-a ramificat în mai multe segmente de preț, iar seria Galaxy Tab A este destinată cumpărătorilor cu buget mai mic. Primele informații dezvăluie o singură cameră, încărcare US-C și multe altele.

În 2020, gigantul coreean a lansat o variantă a tabletei de 8,4 inch, iar acum avem confirmarea că Samsung va rămâne la dimensiunea ecranului anul acesta, dar cu o grosime mai mică. Informațiile provin de la MySmartPrice care publică și fotografii bazate pe CAD obținute de la OnLeaks. Imaginile arată tableta Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch (21,34 centimetri) și detalii despre design oferindu-ne o idee la ce să ne așteptăm.

Samsung Galaxy Tab A (2021) fără butoane fizice în față

Viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2021) va fi o tabletă mai mică și ușor de transportat. OnLeaks alias Steve Hemmerstoffer, susține că dimensiunile dispozitivului vor fi de 201,9 x 125,2 x 7 mm. Comparativ cu predecesorul său, Samsung pare să fi scăzut puțin din grosime. Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) are dimensiunile 201,93 x 125,2 x 7,1 mm.

În fotografiile publicate se văd colțurile mai rotunjite, ramele subțiri, o singură cameră și multe altele. Afișajul și fațada frontală au exact aceleași dimensiuni ca înainte. Nu există butoane fizice pe partea din față, permițând ecranului să se apropie și mai mult de margini. Fotografiile CAD arată camera frontală montată în centrul cadrului superior.

CAD – Computer-aided design sau proiectare asistată de calculator. CAD este folosit în aproape toate ramurile de tehnologie. În arhitectură, inginerie civilă și mecanică, inginerie electrică și disciplinele lor, până la tehnologii dentare.

Mai mult, nu pare să existe un senzor de amprentă fizic, ca înainte, iar panoul din spate are o singură decupare a camerei. Ambele sunt în concordanță cu ceea ce Samsung a oferit anul trecut. Acesta nu pare să fie o actualizare prea mare, cel puțin din punct de vedere al designului. Butoanele de alimentare și de volum sunt în dreapta, în timp ce partea stângă este complet goală. În partea de sus este un decupaj pentru un port audio de 3,5 mm, în timp ce partea inferioară găzduiește portul de încărcare USB-C flancat de grilele difuzoarelor pe ambele părți.

Fotografiile CAD confirmă faptul că un Samsung Galaxy Tab A (2021) este într-adevăr pe drum. Samsung a lansat precedenta Tab A 8.4 în martie în 2020. Foarte probabil ca această reîmprospătare să apară în martie anul acesta. Încă nu avem informații detaliate despre specificațiile și caracteristicile viitoarei tablete.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...