Tableta Galaxy Tab A3 XL a fost certificată de FCC, lansare iminentă

808

Luna trecută, Samsung a prezentat două noi tablete numite Galaxy Tab S5e și Galaxy Tab A 10.1 (2019). Acum, gigantul tehnic sud-coreean intenționează să lanseze o altă tabletă numită Samsung Galaxy Tab A3 XL. Momentan aceasta este cunoscută sub numărul de model SM-T515. Înaintea prezentării oficiale tableta a fost certificată de Bluetooth SIG și a fost văzută pe site-ul de referință Geekbench. Acum, dispozitivul a făcut o ultimă oprire obligatorie la o altă autoritate de reglementare.

Samsung Galaxy Tab A3 XL (SM-T515) a primit certificarea de la Comisia Federală de Comunicații din SUA. Au fost certificate două modele de tabletă SM-T515N și SM-T517 (SM Samsung Model). Din păcate, certificarea nu a dezvăluit nimic despre caracteristicile comprimatului Samsung, potrivit site-ului 91Mobiles. Certificarea comisiei americane sugerează că Samsung este pregătită să lanseze această tabletă în zilele următoare.

Galaxy Tab A3 XL, o tabletă de buget redus cu un procesor Exynos 7885

În conformitate cu certificarea Bluetooth anterioară, Samsung Galaxy Tab A3 XL va veni cu suport pentru standardul Bluetooth 5.0 Low Energy. Conform listării Geekbench, viitoarea tabletă va dispune de un procesor Samsung Exynos 7885 octa-core de 1,59 GHz Exynos 7885. Tableta va avea 2 GB de memorie RAM. Pe partea de software tableta Samsung va veni cu sistemul de operare Android 9 Pie.

Când a fost văzută în urmă cu o lună pe site-ul de benchmarking Geekbench, tableta a obținut un scor de 1.277 de puncte în testul single-core și 4.031 de puncte în testul multi-core. Conform unor informații anterioare tableta are un ecran touchscreen de 10,5 inch (26,67 cm). De asemenea, se pare că Samsung Galaxy Tab A3 XL are o baterie de 7.700 mAh.

Calculator tabletă, numit simplu tabletă (termenul tabletă denumește cu totul altceva în DEX). Tableta este un tip constructiv de calculator portabil, devenit posibil prin miniaturizarea componentelor electronice pe baza unor invenții tehnologice. În 2010, Apple a lansat pe piață iPad, prima tabletă de masă.

Potrivit unei informații anterioare provenită de la SamMobile, Galaxy Tab A3 XL va fi disponibilă în variante de culoare neagră și argintie atunci când va fi lansată. Alături de Galaxy Tab A3 XL, gigantul sud-coreean ar putea să mai prezinte și alte tablete.

Ultimele tablete lansate de Samsung au fost Galaxy Tab S5e și Galaxy Tab A 10.1. În ultimul timp au fost zvonuri că Samsung lucrează de asemenea la cel puțin două variante ale Galaxy Tab A cu numărul de model SM-P200 și SM-P205. Aceste numere confirmă că vor exista versiuni separate Wi-Fi și 4G LTE ale acestei tablete Posibil ca acestea să apară și ele în perioada următoare.