Tableta Galaxy Tab Active 2 a fost lansată în Statele Unite

1264

Samsung Galaxy Tab Active 2 a fost lansată oficial în octombrie anul trecut, dar robusta tabletă nu a debutat până acum în Statele Unite. Tableta vine în două versiuni – LTE și Wi-Fi. Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Tab Active 2 pe câteva piețe selectate, acum a lansat-o în SUA. Galaxy Tab Active 2 este construită pentru a fi durabilă și să poată înfrunta temperaturi extreme, medii umede și excese fizice fără a compromite funcționalitatea.

Cerințele consumatorilor și ale întreprinderilor de la dispozitivele mobile sunt adesea foarte diferite. În timp ce unii clienți preferă telefoane cu aspect elegant și tablete cât mai performante, multe companii au nevoie de dispozitive care să reziste la abuzuri sănătoase, asupra acestor dispozitive, în condiții de muncă dure. Samsung a lansat linia „Active” de dispozitive pentru a viza în mod special astfel de întreprinderi care operează în medii de afaceri dificile din punct de vedere fizic. Și alte tablete Samsung vin cu multe caracteristici și sunt agreate și folosite de companii tocmai pentru robustețea și fiabilitatea lor.

Galaxy Tab Active 2 este certificată cu standardul militar american MIL-STD 810, care semnifică capacitatea sa de a rezista presiunii excesive, temperaturilor, vibrațiilor și a căderilor accidentale. De asemenea, are rezistență la apă și praf prin certificarea IP68. Tableta vine cu butoane fizice pentru a permite o operare ușoară atunci când utilizatorul poartă mănuși.

Tab Active 2 vine cu funcții utile pentru cei care o folosesc în condiții extreme, cum ar fi un stylus S-Pen mai robust, conectivitatea LTE, bateria înlocuibilă, pini pentru încărcare convenabilă, cameră de înaltă rezoluție, sensibilitatea la atingere îmbunătățită și recunoașterea facială. Deoarece tableta este destinată în special companiilor, vine cu toate caracteristicile Samsung Knox pentru a permite administratorilor IT să personalizeze dispozitivul pentru cerințele lor specifice de lucru.

Tableta suportă numeroase aplicații concepute special pentru gestionarea flotelor firmelor de transport, scanarea rapidă pentru comerțul cu amănuntul, precum și gestionarea activelor în domeniu.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Tab Active 2 are un display de 8 inch de 1200 × 800 pixeli, memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB cu slot pentru card microSD, procesor Exynos 7880 de 1,6 GHz, cameră spate de 8 MP, cameră frontală de 5 MP și sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Are și o baterie masivă de 4.450 mAh, care ar trebui să furnizeze până la 11 ore de utilizare continuă.

Ca preț, Samsung Galaxy Tab Active 2 versiunea LTE este disponibilă la cumpărare în Statele Unite pentru 520 $, în timp ce versiunea Wi-Fi costă cu 100 $ mai puțin.

SURSĂSamMobile