Galaxy Tab S10 Ultra poate fi lansată alături de seria Galaxy S25

105
Galaxy Tab S10 Ultra
Sursă foto: AndroidHeadlines

Printre dispozitivele așteptate de la Samsung în acest an se află și tabletele din seria Galaxy Tab S10. Până acum erau zvonuri că Galaxy Tab S10, Galaxy Tab S10+ și Galaxy Tab S10 Ultra vor fi lansate la Galaxy Unpacked la Paris pe 10 iulie. Acum am aflat că nu este chiar așa. În acest moment nu suntem siguri când Samsung va lansa oficial acolo aceste tablete din seria Galaxy Tab S10. În special este vorba despre Galaxy Tab S10 Ultra, care poate fi lansată împreună cu seria Galaxy S25.

Samsung nu a fost destul de inconsecvent cu lansările sale recente de tablete, potrivit AndroidHeadlines. Tabletele Galaxy Tab S8 au fost lansate împreună cu seria Galaxy S22. Cu toate acestea, seria Galaxy Tab S9 nu s-a lansat cu telefoanele Galaxy S23 de anul trecut. Galaxy Tab S9 și Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra au fost lansate lansat în august 2023. Așadar, nu se știa o dată precisă pentru lansarea noilor tablete din seria Galaxy Tab S10. Ultima dată când Samsung a lansat o serie Galaxy S și Galaxy Tab în același timp a fost în 2022. Atunci au fost lansate seria Galaxy S22 și seria Galaxy Tab S8.

Cea mai recentă informație susține că Galaxy Tab S10 Ultra va fi lansată la începutul anului viitor. Un tweet al unui cont numit Kro a scris că această tabletă va fi lansată împreună cu telefoanele Galaxy S25. Nu este clar dacă Galaxy Tab S10 și Galaxy Tab S10 Plus, mai puțin costisitoare, s-ar lansa alături de Galaxy Tab S10 Ultra.

Pe de altă parte, un nou zvon indică faptul că Samsung are dificultăți în a-și produce tableta high-end. Se pare că Samsung trece de fapt printr-o mică întârziere cu Galaxy Tab S10 Ultra. Există o problemă de producție care împiedică lansarea tabletei mai devreme. Deci, acesta ar putea fi motivul pentru care va fi lansată anul viitor. Dacă nu ar fi întârziat, credem că Samsung ar fi putut lansa tableta în timpul viitorului eveniment Unpacked.

Mult timp un „tweet” a fost sunetul scos de o pasăre. Cu toate acestea, termenul „tweet” a căpătat alt sens odată cu Twitter. Un tweet este o postare online generată de un utilizator Twitter, maximum 140 de caractere pentru un tweet.

Este important de menționat că tweetul se referă doar la modelul Ultra al Galaxy Tab S10. Acest lucru ar putea însemna că sursa a putut obține doar informații despre modelul Ultra. Cu toate acestea, nu se știe dacă Samsung ar putea avea un program de lansare diferit pentru modelul Ultra față de Galaxy Tab S10 și Tab S10+. Va trebui să așteptăm mai multe informații pentru a fi siguri despre asta.

Apropo de informații, detaliile despre această tabletă sunt destul de rare. Cu toate acestea, ar trebui să primim mai multe informații în lunile premergătoare evenimentului Unpacked din 2025. Cu toate acestea, ne așteptăm să vedem o mulțime tipică de upgrade-uri de software și procesor. Sperăm că vom primi și câteva bunătăți surprinzătoare.