Galaxy Tab S2 va fi cea mai subțire tabletă lansată pe piață

1627

Acum două luni, au apărut informații susținând că următoarea generație de tablete high-end de la Samsung, Galaxy Tab S2, va fi mai subțire decât Apple iPad Air. Multe modificări pot să apară în timp ce device-ul se află în stadiul de dezvoltare și se pare că Samsung a făcut întradevărul numeroase modificări în frame-ul viitoarei tablete.

Potrivit paginii de Twiter @OnLeaks, dimensiunile lui Galaxy Tab S2 vor fi aproximativ 237.17 x 169.58 x 5.5 mm, similare cu cee ce se știa până acum ( 237.1 x 168.8 x 5.4 mm). Aceste dimensiuni sunt valabile pentru modelul cu display de 9.7 inch și este posibil ca Samsung să fii făcut modificări și la frame-ul de metal al dispozitivului. De asemenea, design-ul tabletei este inspirat de la Samsung Galaxy S6, însă nu suntem siguri dacă va avea și un spate de sticlă.

Bazându-se pe informațiile disponibile până acum, Galaxy Tab S2 va fi disponibil în două variante de ecran – de 8.0 inch și 9.7 inch – cu un aspect ratio de 4:3, la fel ca și proaspăt lansata Galaxy Tab A. Va avea cel mai probabil o construcție metalică, procesor Exynos 7 pe 64-bit și Android 5.0 Lollipop.