Samsung Galaxy Tab S3 vine cu S Pen

1700
Cu câteva zile în urmă, Samsung a anunțat că va prezenta la Mobile World Congress 2017, la Barcelona, tableta Galaxy Tab S3. Noul comprimat de la Samsung, Tab S3, va cuprinde un stilou S Pen, dar acest lucru se va diferenția față de modelele anterioare Tab S. Nu este prima dată când o tabletă Samsung vine cu un stilou (Galaxy Tab A 10.1, de exemplu). Cu toate acestea, spre deosebire de Galaxy Tab A 10.1 , care are un suport special pentru S Pen-ul său, Galaxy Tab S3 conform relatărilor, nu vă permite să stocați stiloul în interiorul tabletei. În schimb, S Pen este un accesoriu distinct inclus în pachetul de vânzare (oferit probabil fără nici un cost suplimentar). Galaxy Tab S3 ar trebui să ruleze Android Nougat direct din cutie, oferind în plus un procesor Snapdragon 820 (sau Exynos 7420), 4 GB de memorie RAM, un port USB tip C, precum și un afișaj 9.7 (sau 9.6) inch cu 1536 x 2048 pixeli. Conform speculațiilor mai dispune printre altele de senzor de amprentă, accelerometru, giroscop, busolă.

Android 7.0-7.1.1 „Nougat” este a șaptea versiune majoră a sistemului de operare Android. A fost lansat oficial pe 22 august 2016. Nougat introduce modificări notabile ale sistemului de operare și a platformei sale de dezvoltare, inclusiv capacitatea de a afișa mai multe aplicații pe ecran dintr-o dată într-o vizualizare split-screen și suport pentru răspunsuri inline la notificări. 

Nu există nici un indiciu care să sugereze că la fel ca și anul trecut va fi și un model de 8-inch. În acest moment, nu este clar dacă Samsung pregătește modele Tab S3 cu diferite dimensiuni de ecran. În orice caz, ar trebui să avem toate detaliile oficiale despre noua familie de comprimate, la 26 februarie, data la care Samsung va anunța în cele din urmă terminalul său. Accesoriile suplimentare pentru  Samsung Galaxy Tab S3 includ o tastatură Folio și o husă de protecție Book Cover. Versiunile Wi-Fi și Wi-Fi + LTE sunt de așteptat să fie lansate în Statele Unite. Despre prețul tabletei nu avem nici o informație, dar pot apărea câteva diferențe substanțiale față de tabletele anterioare, totul depinzând de dimensiunea display-ului sau a memoriei de stocare.
VIAPhoneArena