Tableta Samsung Galaxy Tab S3 disponibilă în SUA

1931

Dupa ce în urmă cu câteva zile au apărut unele detalii, acum Samsung Electronics a confirmat că Galaxy Tab S3 se va îndrepta către piața SUA, cu o etichetă de preț începând de la 599,99 $.

Samsung nu a făcut nimic uluitor la MWC din acest an. Producătorul din Seul a amânat lansarea lui Galaxy S8 și S8 Plus, dar a încântat unii dintre fanii săi cu introducerea unui nou comprimat – Samsung Galaxy Tab S3.

Tableta este disponibilă pentru pre-comandă în Statele Unite pe 17 martie, la mai mulți comercianți cu amănuntul, inclusiv Samsung.com, Best Buy si Amazon.

În magazin disponibilitatea tabletei începe în data de 24 martie, iar prețurile pot varia ușor în funcție de comerciant.

Tableta high-end Galaxy Tab S3, care a fost prezentată la MWC în acest an, vine în carcasă cu o multime de tehnologii de top pentru a justifica prețul său.

Ecran de 9.7-inch AMOLED, o rezoluție de 2048×1536, este alimentată de un procesor Snapdragon 820, și vine din ambalaj cu 4GB de memorie RAM, 32GB de memorie internă și un slot pentru card micro-SD de până la 256GB de stocare.

Este mult mai mult decât aveți nevoie.

Există, de asemenea, o cameră de 13 MP pe partea din spate și de 5 MP selfie shooter-ul.

În ceea ce privește extra specificatiile, Samsung Galaxy Tab S3 este echipată cu un port USB tip C și capabilități, 802.11 a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.2, conectivitate LTE opțional, Android 7.0 Nougat și boxe audio AKG.

Dimensiunile tabletei sunt 237.3 x 169 x 6 mm.

Tableta este alimentată de o baterie de 6.000 mAh, cu încărcare rapidă.

Samsung Galaxy Tab S3 are un design mai rafinat decât modelul din 2016, este mai elegantă, mai subțire și mai ușoară. Are o greutate de numai 429g (sau 434g în cazul în care optați pentru varianta cu LTE).

Una dintre celelalte caracteristici notabile este faptul că Samsung Tab S3 vine cu un stylus S Pen, pentru prima dată în serie, pentru a lua notite, pentru a face schițe, pentru a mâzgăli și a te juca cum vrei tu.

Există, de asemenea, ca accesoriu o tastatură pogo dacă sunteți planificat să faceți pe tabletă lucruri care necesită o productivitate mai mare.

 Pogo, este un conector prin care se poate atașa și conecta temporar o tastatură ergonomică la o tabletă atunci când aveți nevoie de o tastaturi normală. Pogo este o marcă comercială înregistrată a Everett Charles Technologies. 

Samsung Galaxy Tab S3 va fi disponibilă în opțiuni de culoare neagră sau argintie.

Extrem de portabilă, practică și elegantă cu funcționalități avansate și camere performante, cu o memorie foarte bună, tableta Galaxy Tab S3 o poți lua cu tine peste tot.

SURSĂAndroidAuthority