Galaxy Tab S4 aproape de lansare, are certificare Wi-Fi

1937

Samsung Galaxy Tab S4 se apropie încet de lansare. Cel puțin, aceasta este concluzia după ce această tabletă a obținut certificarea Wi-Fi cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo la bord. Cu acest obstacol birocratic numărătoarea inversă a început și noul comprimat de top de la Samsung poate apărea în orice moment. Desigur, nu cunoaștem data când se va întâmpla acest lucru dar putem spune că este la ușă.

Tableta cu numărul de model SM-T835, cunoscută ca Samsung Galaxy Tab S4 va avea un afișaj de 10,5 inch cu o rezoluție de 2560 × 1600 pixeli și un raport de aspect de 16:10. Tabletele Samsung Tab S3 și S2 au un raport de aspect de 4: 3, ceea ce este puțin incomod pentru mulți utilizatori atunci când vor să vizioneze filme. Galaxy Tab S4 va primi probabil un nou design nou, care poate încorpora afișajul Infinity Display, împingând astfel comprimatul de vârf al companiei sud-coreene spre alt nivel de tablete Samsung.

Conform informațiilor procesorul este Qualcomm Snapdragon 835, cu memorie RAM de 4 GB și capacitate de stocare internă de 64 GB. Dacă luăm ca referință pe Galaxy Tab S3, predecesoarea acestei tablete, ne putem aștepta la difuzoare stereo de la brandul AKG, deținut de Samsung. Este de asemenea posibil ca Galaxy Tab S4, ca și predecesoarea sa, să fie livrată cu un stylus S Pen. Nu știm nimic despre acest lucru în acest moment.

De asemenea, au apărut unele informații că dezvoltarea firmware-ului pentru modelele Wi-Fi și LTE ale tabletei Samsung Galaxy Tab S4 a început, iar versiunile aflate în lucru în prezent sunt testate cu seriile de versiune T830XXU0ARDA și T835XXU0ARDA.

Tabletă, termenul tabletă conform DEX nu există în limba română pentru a denumi un dispozitiv electronic cu ecran și tastatură. Găsim termenul tabletă ca însemnând:preparat farmaceutic, pastilă, tabletă de ciocolată, caiet de note, articol publicistic etc.

În ceea ce privește lansarea tabletei Galaxy Tab S4, informațiile despre lansarea la Mobile World Congress 2018 în luna februarie s-au dovedit a fi eronate. Există varianta ca Samsung să prezinte noua tabletă la IFA 2018 Berlin din a doua jumătate a acestui an. Samsung a mai folosit IFA în trecut pentru a lansa tablete noi, astfel încât nu va fi surprinzător dacă Galaxy Tab S4 va programată pentru expoziția de la Berlin. Credem că Samsung o va lansa mult mai devreme.

Dacă Samsung urmează aceeași direcție cu Galaxy Tab S3, atunci tableta S4 nu va fi un comprimat ieftin. Facem o estimare pentru un preț de vânzare în jurul a 650 de euro.

SURSĂGalaxyClub