Galaxy Tab S4 se apropie de lansare, are aprobarea FCC

1174

După aprobarea de acum câteva zile a phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, Comisia Federală de Comunicații din Statele Unite a certificat încă unul dintre produsele companiei Samsung, viitoarea tabletă Galaxy Tab S4, care urmează să-și facă debutul mai târziu în această vară.

Ca și în cazul altor certificări ale Federal Communications Commission (FCC), nu aflăm în general aproape nimic după aprobarea comisiei. Foarte puține informații sunt de fapt confirmate în ceea ce privește ceea ce va oferi noua tabletă de vârf. Avem o schiță vizuală a panoului din spate, care a fost inclusă pentru a arăta plasarea ID-ului FCC. Cu toate acestea, expresia „Tuned by AKG” poate fi văzută în partea de jos a spatelui, sugerând că noua tabletă va avea o experiență audio îmbunătățită. Pe schiță mai apare, tot la spate, o singură cameră foto în partea superioară.

Tableta cu numărul de model SM-T835 este listat ca având capabilități LTE. Asta înseamnă că varianta Wi-Fi va purta probabil numărul de model SM-T830 așa cum era de așteptat. Despre SM-T830 se spune că se află deja în producție.

Deși documentele Federal Communications Commission nu conțin detalii, știm deja câteva dintre specificațiile presupusei tablete Samsung Galaxy Tab S4, din scurgerile anterioare. Este de așteptat lansarea cu un procesor Snapdragon 835, 4 GB de memorie RAM, memorie internă de 64 GB și sistemul de operare Android 8.1 Oreo din cutie. O scurgere aparent credibilă din China a adăugat, de asemenea, scaner pentru iris și suport pentru Samsung DeX la lista de caracteristici. În plus, este de așteptat o creștere a duratei de viață a bateriei datorită prezenței unui acumulator de 7.300 mAh. De asemenea, pe partea exterioară a lucrurilor, tableta se pare că va avea un ecran de 10,5 inch cu un raport de aspect de 16: 10 cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli.

Raportul de aspect 16: 10 sau sau 18,5: 9, este raportul dintre laturile imaginii, lățimea și înălțimea. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 16: 10, o imagine este de 16 cm. lățime și 10 cm. înălțime. Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii.

Inițial au fost zvonuri că tableta Galaxy Tab S4 ar urma să-și facă apariția la începutul lunii august alături de Samsung Galaxy Note 9. Dar, noi informațiile sugerează altceva, Samsung ar putea dezvălui pe Galaxy Tab S4 la IFA 2018 împreună cu Samsung Gear S4 – probabil numit Galaxy Watch. IFA 2018 va avea loc între 31 august și 5 septembrie la Berlin, Germania. Samsung nu a anunțat până acum nicio dată de lansare a tabletei sale emblematice.

SURSĂPhoneArena