Tableta Galaxy Tab S4 reperată cu Android 8.1 Oreo

1275

Samsung se pregătește pentru lansarea tabletei Galaxy Tab S4. Tableta cu numărul de model SM-T837P a fost reperată pe site-ul de referință HTML5t. În acest test, Galaxy Tab S4 a obținut un scor de 512 din 555 de puncte. Primele apariții ale comprimatului Galaxy Tab S4, fie că este vorba de certificarea Bluetooth sau de apariția pe site-ul de referință Geekbench, au dezvăluit sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Această ultimă apariție indică lansarea tabletei cu Android 8.1 Oreo din cutie.

În februarie, o tabletă Samsung neanunțată, cu numărul de model SM-T835, a apărut pe GFXbench și a dezvăluit unele din specificațiile sale high-end. S-a speculat ca fiind Samsung Galaxy Tab S4.

Au fost tot felul de informații cu privire la Galaxy Tab S4 de câteva luni până acum, la fel ca predecesoarea sa, noua tabletă Samsung emblematică va fi disponibilă atât în ​​Wi-Fi și LTE. SM-T837P este o tabletă pentru operatorul american Sprint. Tableta cu numărul de model SM-T835, care a fost văzută anterior, este modelul Wi-Fi al tabletei Galaxy Tab S4.

Samsung nu a lansat încă Android 8.1 Oreo pentru dispozitivele sale, chiar dacă a fost deja lansat pentru multe dispozitive compatibile. Galaxy Note 9 va fi cu siguranță primul smartphone care va ieși pe piață cu Android 8.1 Oreo din cutie.

Galaxy Tab S4 a fost deja certificată de către Wi-Fi Alliance și are certificarea Eurasian Economic Commission (CEE) în Rusia. În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Tab S4 poate fi alimentată de procesorul Snapdragon 835 cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. Samsung probabil va schimba raportul de aspect de 16:10 pentru afișajul său de 10,5 inch cu rezoluție de 2.560 × 1.600. Tableta poate, de asemenea, să aibă o cameră din spate de 12 megapixeli și o cameră din față de 8 MP.

Comisia Economică Eurasiatică (CEE) este responsabilă cu punerea în aplicare a deciziilor, cu menținerea tratatelor UE și gestionarea activității zilnice a Uniunii Economice Eurasiatice. CEE a fost constituită la 1 ianuarie 2012. Există doi membri de fiecare stat membru. Belarus, Kazahstan, Rusia, Armenia și Kârgâzstan sunt membre CEE.

Samsung pare să aibă și un nou accesoriu pentru Galaxy Tab S4. O „book-cover-keyboard” – husă pentru tastatură, a fost certificată în Coreea de Sud de către Agenția de Cercetare Radio (Radio Research Agency). Numărul modelului sugerează că acest accesoriu este pentru Samsung Galaxy Tab S4.

Încă nu este clar în acest moment când Samsung va lansa Galaxy Tab S4. Ne putem aștepta ca noul comprimat să fie lansat la IFA 2018 Berlin, dar există posibilitatea ca tableta să fie lansată înainte de expoziția comercială din Germania care are loc în luna septembrie a acestui an. Tabletele Samsung sunt foarte apreciate și suntem siguri că noua tabletă a producătorului sud-coreean se va bucura de succes.

Samsung Galaxy Tab S3 se găsește pe piață la prețuri cuprinse între 580 și 640 de euro, probabil noua tabletă Tab S4 va depăși această marjă de preț.

SURSĂSamMobile