Specificațiile lui Galaxy Tab S4 includ scaner de iris și suportul DeX

1372
Compania Samsung Electronics este așteptată să lanseze un nou comprimat emblematic mai târziu în acest an, este vorba de Samsung Galaxy Tab S4. Informațiile care au apărut până acum despre această viitoare tabletă sugerează că Tab S4 este chiar la colț. Gigantul high-tech Samsung încă nu a confirmat nimic oficial despre acest viitor dispozitiv, însă au apărut suficiente dovezi circumstanțiale în ultimele două luni care ne dau o idee despre ce să ne așteptăm de la Galaxy Tab S4. Acum o imagine a următoarei tablete Galaxy Tab S4 a apărut din direcția China, iar sursa menționează că specificațiile tabletei Galaxy Tab S4 pot include și un scaner de iris. Tableta are și suport Samsung DeX, platforma de productivitate a companiei sud-coreene, care permite dispozitivelor acceptate să aibă o experiență asemănătoare PC-ului pe un ecran extern printr-o stație de andocare. Stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse și puteți face orice lucrare ca la un calculator. Samsung DeX a fost una dintre noile caracteristici care au debutat cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ la prezentarea oficială a celor două smartphone-uri. Destul de recent am scris pe iLoveSamsung că tableta Galaxy Tab S4 va fi probabil livrată cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo la bord și această imagine scursă din China reafirmă faptul și putem vedea, că tableta se află pe Samsung Experience 9.5. Dispozitivele cu sistemul de operare de bază Android 8.0 Oreo rulează versiunea Samsung Experience 9.0. Mai multe informații anterioare au arătat că Samsung va trece la un raport de aspect de 16: 10 pentru ecranul de 10,5 inch al lui Galaxy Tab S4. Precedentele tablete Galaxy Tab S2 și Tab S3 au avut un raport de aspect de 4: 3. În timp ce Tab S4 va avea un buton virtual de acasă, nu va fi sensibil la presiune, așa cum este pe smartphone-urile Samsung. De asemenea, specificațiile comprimatului Galaxy Tab S4 includ sistemul AKG Dolby Surround cu 4 canale.

Surround – în română a încercui. Este un sistem audio multicanal utilizat pentru proprietatea sa de a da spațialitate sunetului, punându-l astfel pe auditor în centrul perimetrului sonor. Acest sistem este folosit în televiziune, cinematografe, sisteme home video și home cinema, etc. Este o implementare a sunetului pe mai multe canale.

În ceea ce privește restul specificațiilor tabletei Samsung aceasta va fi alimentată de procesorul Qualcomm Snapdragon 835 cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. De asemenea, este posibil să avem o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră de 8 MP în față. Am scris relativ recent că Samsung pare să aibă și un nou accesoriu pentru Galaxy Tab S4. O „book-cover-keyboard” – husă pentru tastatură, a fost certificată în Coreea de Sud de către Agenția de Cercetare Radio (Radio Research Agency). Numărul modelului sugerează că acest accesoriu este pentru Samsung Galaxy Tab S4. Este posibil ca Samsung să lanseze tableta Galaxy Tab S4 la IFA 2018 care are loc la Berlin în septembrie.
SURSĂSamMobile