Galaxy Tab S4, scurgeri de specificații înainte de anunțul la MWC 2018

1403

Fanii Samsung se concentrează cel mai mult pe viitoarele smartphone-uri emblematice – Galaxy S9 și S9+. Cu toate acestea, există un alt dispozitiv pe care producătorul sud-coreean probabil îl va prezenta la Mobile World Congress 2018, un nouă tabletă Samsung Galaxy Tab S4.

Anul trecut, Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S3 la Mobile World Congress 2017. Acum pe platforma GFXBench a apărut o nouă tabletă Samsung cu numărul de model SM-T835. Deoarece versiunea LTE a modelului Galaxy Tab S3 are un număr de model SM-T825, probabil că SM-T835, care a apărut pe platforma de benchmarking, ar putea fi Samsung Galaxy Tab S4.

Sigur că la MWC 2018 Barcelona toate reflectoarele vor fi pe Galaxy S9 și S9+, dar se pare că Samsung mai are un as în mânecă, Galaxy Tab S4.

Samsung Galaxy Tab S4 este o tabletă de ultimă generație și dispune de o memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 64 GB. Deși în listare nu se menționează numele procesorului, este specificat numai un procesor octa-core de 2,3 GHz, în mod sigur Galaxy Tab S4 va include un procesor Snapdragon 835 deoarece vine cu un GPU Adreno 540 (unitate de procesare grafică).

Mai mult, o cameră de 12 MP este inclusă pe partea din spate, în timp ce o cameră frontală de 8 MP va fi disponibilă pentru cei cărora le place autoportretul. Nu există suport pentru NFC (Near Field Communications), dar tableta va oferi capabilități Wi-Fi și GPS. De asemenea, este de așteptat ca tableta să vină cu difuzoare reglate de AKG și stiloul S Pen. Conform specificațiilor apărute Samsung Galaxy Tab S4 pare a fi cea mai puternică tabletă Galaxy.

De asemenea, Samsung Galaxy Tab S4 se va bucura de un ecran de 10,5 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și va fi livrat cu Android 8.0 Oreo la bord. De asemenea, merită menționat faptul că Galaxy Tab S4 va include un slot pentru cartelă SIM, care va permite utilizatorilor să efectueze și apeluri.

SIMSubscriber Identification Module. Modul de identificare a abonatului este un circuit integrat destinat stocării în siguranță a numărului de identitate a abonatului mobil și a parolei sale, utilizate pentru identificarea și autentificarea abonaților pe telefoane mobile. Primul SIM a fost dezvoltată în 1991 de producătorul german, Giesecke & Devrient.

Momentan nu avem nici o confirmare oficială despre preț și disponibilitate și nici dacă Samsung va debuta pe Galaxy Tab S4 la Barcelona.

VIAPhoneArena
SURSĂGizmochina