Samsung Galaxy Tab S5e primește acum actualizarea la Android 11

502
Samsung Galaxy Tab S5e primeste acum actualizarea la Android 11
Sursa Foto: SamMobile.com

Tableta Samsung Galaxy Tab s5e a fost lansată în februarie 2019 cu Android 9 Pie și a primit apoi Android 10. Acum a fost lansată actualizarea la Android 11, care va veni însoțită de interfața One UI 3.1. Noul actualizare are versiunea T72XXXU2DUD1, a fost lansată ca de obicei prin OTA și a ajuns deja în Rusia și UK. Mai multe țări vor primi actualizarea în perioada următoare.

Pentru o notă puțin mai puțin pozitivă, acest firmware nu aduce și actualizarea de securitate din aprilie. Acest lucru nu este neobișnuit atunci când un dispozitiv Galaxy primește o versiune de conținut atât de importantă. Versiunile sistemelor de operare Android anuale sunt o implementare mult mai dificil de abordat.

Samsung Galaxy Tab S5e o propunere excelentă și astăzi

Din păcate, lista modificărilor furnizate de Samsung menționează doar că actualizarea aduce performanțe îmbunătățite și „caracteristici noi și / sau îmbunătățite”. Dar, cu toate acestea, știm că noua actualizare pentru Samsung Galaxy Tab S5e aduce mult mai multe decât atât.

Actualizarea Android 11 pentru Galaxy Tab S5e este o actualizare majoră care aduce multe funcții noi, conform Universmartphone. Actualizarea fiind mai mare necesită o descărcare prin rețea Wi-Fi și o baterie încărcată peste 50%. Actualizarea One UI 3.1 de pe Galaxy Tab S5e conține funcții precum Partajare privată – Private Share; Partajare în apropiere – Nearby Share; Eye Comfort Shield; Eliminare date despre locație – Remove location data; Funcție de comutare automată – Auto Switch și alte câteva caracteristici.

Eye Comfort Shield reglează automat lumina albastră în funcție de ora din zi, de conținutul pe care îl vizionați și de ora de culcare, pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor. Este aproape la fel ca filtrul de lumină albastră de la One UI 3.0, dar cu o setare adaptivă.

Trebuie să primiți o notificare pentru actualizare atunci când sosește. Dacă nu aveți răbdare puteți încerca să vedeți dacă a sosit accesând Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare. Chiar dacă patch-ul din aprilie nu a sosit ar trebui să fie chiar după colț. Cu Android 11 și One UI 3.1 a primit patch-ul de securitate din martie. În ceea ce privește tableta Tab S5e, a fost o propunere uimitoare în 2019 și se menține bine și astăzi.