Samsung Galaxy Tab S5e primește actualizarea la Android 10

635
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung a început să lanseze cea mai recentă actualizare One UI la Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab S5e. Noua actualizare One UI 2.1 se bazează pe Android 10 și include corecția de securitate Android pentru luna iunie. Pentru Samsung Galaxy Tab S4 lansată în 2018, actualizarea la Android 10 va fi ultima actualizare importantă a sistemului de operare.

Cea mai recentă interfață One UI 2.1 pentru Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab S5e vine cu versiunile firmware T835XXU4CTF5 respectiv, T725XXU1BTF7. În special, actualizarea Android 10 se limitează în prezent la doar variantele LTE. Cu toate acestea și variantele Wi-Fi ar trebui să primească aceeași actualizare în săptămânile următoare.

Actualizarea tabletei Galaxy Tab S5e are peste 2 GB

Sunt multe noutăți ce apar pe cele două tablete, inclusiv caracteristicile de partajare Quick Share și Music Share. De asemenea, primesc noi gesturi pentru navigare, suport pentru modul nativ întunecat și un nou design de Cameră. Actualizarea include și rezolvarea a 29 de vulnerabilități de securitate prin intermediul patch-ului din iunie 2020. Pentru tableta Tab S5e actualizarea ocupă un spațiu de peste 2 GB și se difuzează deja în Marea Britanie. vedeți pe iLoveSamsung o comparație Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e.

Tableta Galaxy Tab S5e este eligibilă să primească și viitoarea actualizare Android 11. Actualizarea la Android 10 a debutat în Franța. Samsung Galaxy Tab S4 venit cu Android 8.1 Oreo din cutie și a fost actualizată la Android 9.0 Pie în 2019. Este ultima actualizare a sistemului de operare. Actualizarea a început deja în Anglia. În perioada următoare actualizarea la Android 10 pentru cele două tablete se va extinde și pe alte piețe.

Anglia – este o țară care face parte din Regatul Unit. Numele „Anglia – England” este derivat din vechiul nume englez Englaland, care înseamnă „pământul anglilor”. Cea mai veche referire la „angli” este în lucrarea din secolul I a lui Tacitus, Germania.

One UI 2.1 vine cu noi funcții interesante Samsung și Google pe baza feedback-ului oferit de utilizatori. Unele aplicații, inclusiv Calculator, Samsung Internet, Samsung Health și Samsung Notes, trebuie actualizate individual după actualizarea sistemului de operare.

Iată ce primesc printre altele cele două tablete:

  • Mod întunecat
  • Reglarea imaginilor, textului și culorii îmbunătățite pentru modurile de zi și noapte
  • Imagini de fundal întunecate, widget-uri și alarme atunci când Dark Mode este activat
  • Noi icoane și culori
  • Pictograme mai clare pentru aplicații și culori de sistem
  • Aspect îmbunătățit al titlurilor și butoanelor pentru a economisi spațiu pe ecran
  • Animații mai fine și îmbunătățite cu o notă de distracție
  • Gesturi pe ecran complet
  • S-au adăugat noi gesturi de navigare
  • Interacțiuni îmbunătățite
  • Navigare mai confortabilă pe ecrane mari, cu mișcare minimă a degetelor
  • Posibilitatea de a vă concentra pe ceea ce contează cu butoanele clar evidențiate

Vă recomandăm să faceți backup pentru date importante pentru a le păstra în siguranță în timpul actualizării. De asemenea, descărcați dacă este posibil actualizarea prin Wi-Fi și nu uitați ca bateria să fie încărcată peste 80%.

Puteți verifica manual și cea mai recentă actualizare OTA accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare.