Samsung Galaxy Tab S6 5G are pagină de asistență live în Coreea

761
Sursa Foto: via gizmochina.com

Au fost și sunt zvonuri că Samsung lucrează la o versiune 5G a tabletei sale emblematice Galaxy Tab S6. Este o tabletă extraordinară care a fost lansată în luna august a acestui an. Tableta a ajuns pe piață doar în două ediții, una Wi-Fi și una 4G LTE+.

Informațiile despre o variantă 5G au apărut pentru prima dată în octombrie, când Samsung Galaxy Tab S6 5G cu numărul de model SM-T866N a fost certificată de Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance. La începutul acestei luni, SM-T866N a primit și certificarea de la Agenția Națională de Cercetări Radio (NRRA) din Coreea de Sud. Această certificare indica faptul că Tab S6 5G va deveni oficială pe piața internă din Coreea. Recent Samsung a lansat reclame pentru o ofertă promoțională pentru tablete în Coreea de Sud. Interesant este faptul că tableta Tab S6 5G, neanunțată încă, este inclusă în oferta promoțională. De asemenea, pagina de asistență a tabletei este live pe site-ul oficial Samsung.

Samsung Galaxy Tab S6 5G va fi lansată până la sfârșitul anului

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, Galaxy Tab S6 5G este listat împreună cu alte modele precum Galaxy Tab S6 (variante Wi-Fi și LTE), Galaxy Tab S5e (variante Wi-Fi și LTE) și Galaxy Tab A 10 (ediție doar Wi-Fi) și Galaxy Tab A cu S Pen (ediție doar Wi-Fi). Această ofertă promoțională a debutat pe 20 decembrie și se va sfârși pe 31 martie 2020. Acesta indică faptul că Samsung Galaxy Tab S6 5G va deveni oficială în această perioadă, conform Gizmochina.

Lista cu specificațiile tabletei Galaxy Tab S6 5G nu este încă disponibilă pe site-ul oficial Samsung din Coreea de Sud. Aspectul paginii de asistență este un indiciu că tableta ar putea fi lansat în câteva zile în Coreea de Sud. Tab S6 5G va avea același design ca ediția 4G / Wi-Fi. Este inclus doar un modem 5G care va permite conectivitatea 5G pe dispozitiv. Unele informații susțin că Tab S6 5G ar putea fi echipată cu un ecran mai mic de 10,3 inch și o baterie mai mare de 7.300 mAh. Cu toate acestea, nu există încă o confirmare oficială despre aceste lucruri.

HDR10+ este un format creat de Samsung, 20th Century Fox și Panasonic. Culorile sunt mai dinamice și adaugă mai multă adâncime imaginii. Culorile albe sunt strălucitoare iar cele negre sunt mai pronunțate. HDR10+ ajunge la o luminozitate de 4.000 nits, față de 1.000 nits la HDR10.

Galaxy Tab S6 este compatibilă HDR10+ și are patru difuzoare AKG

Samsung Galaxy Tab S6 este prima tabletă din lume compatibilă HDR10+.Tableta prezintă un ecran Super AMOLED de 10,5 inch cu o rezoluție quad HD+ de 2560 x 1600 pixeli. În ecran este integrat un scaner de amprente. Dispozitivul are o baterie de 7.040 mAh care acceptă încărcare rapidă de 15W. Tableta are în dorate și un stilou S Pen. Stylus-ul este activat prin Bluetooth și poate fi utilizat pentru gesturi efectuarea de fotografii de la distanță, printre altele.

Procesorul Snapdragon 855 este la interior, cuplat cu 6 GB RAM + 128 GB de stocare sau 8 GB RAM + 256 GB spațiu de stocare. Tab S6 are un slot pentru card microSD pentru mai mult spațiu de stocare. În ceea ce privește designul, Galaxy Tab S6 este destul de asemănătoare cu Tab S5e, doar camera duală din spate este diferită. Tab S6 are o cameră primară de 13 MP și o cameră de 5 MP cu unghi larg de 123 grade. Pe partea din față Tab S6 are un shooter selfie de 8 MP.

Tableta Samsung este echipată cu patru difuzoare AKG special adaptate pentru o tabletă. Sistemul de operare este Android 9 Pie cu interfața One UI. Tableta acceptă Bixby AI și Samsung DeX. Totuși, lipsește o mufa audio de 3,5 mm! Galaxy Tab S6 vine în culori precum Cloud Blue, Rose Blush și Mountain Grey. În Statele Unite variantele de 128 GB și 256 GB ale Tab S6 au un preț de 649 de dolari și 729 USD.