Galaxy Tab S6, prima tabletă din lume cu ecran certificat HDR10+

989

Samsung a anunțat recent Galaxy Tab S6, ultima sa tableta Android, o ofertă din gama premium. Aceasta vine cu un excelent procesor Snapdragon 855, spre deosebire de Samsung Galaxy Tab S4. Tab S4 anul trecut a trebuit să se mulțumească cu un procesor Snapdragon 835, lansat cu un an înainte.

Samsung a considerat necesar să omită un detaliu destul de important despre tabletă. În general gigantul tech scoate în evidență noile caracteristici introduse pe dispozitivele sale, acum a uitat un lucru. Samsung Galaxy Tab S6 are un afișaj certificat HDR10+. Nu numai asta, dar este prima tabletă lansată vreodată certificată cu acest standard. O realizare mai mult decât remarcabilă și, prin urmare, aparent demnă de un comunicat de presă separat. Acum Samsung a făcut acest lucru.

Samsung Galaxy Tab S6 este prima tabletă din lume cu un ecran certificat HDR10+

Galaxy Tab S6, conform Samsung „a obținut certificarea HDR10+ după mai multe teste amănunțite de calitate”. Poate vă întrebați ce înseamnă „+” pentru standardul HDR10. Certificarea HDR10+ scoate în evidență că produsul respectiv are mapări de tonuri dinamice pentru fiecare scenă și reglare continuă a setărilor pe măsură ce conținutul este redat. Spre deosebire de natura statică a standardului HDR10, HDR10+ are culori mai bogate, mai vii și mult mai multe detalii în condiții diferite de lumină.

Dacă vreți să fiți și mai edificați asupra acestui lucru trebuie să vizionați un conținut HDR10+ în aplicația Prime Video Amazon, care acceptă standardul (pentru filme și emisiuni specifice). În 2017, Samsung a lansat serviciul de streaming video Prime Video, împreună cu Amazon. Acesta a devenit primul serviciu de streaming care difuzează toate videoclipurile de 4K (UHD) în HDR10+. La începutul acestui an, Samsung Galaxy S10 a fost primul dispozitiv mobil care a primit certificarea HDR10+. Acum și seria Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Tab S6 au primit această certificare.

Amazon este cea mai mare platformă de comerț electronic și cloud computing din lume cu sediul în Seattle, Washington. Jeff Bezos a fondat compania în 1994. Bezos a ales numele Amazon pentru că era un loc „exotic și diferit”, așa cum el și-a imaginat pentru afacerea sa de internet.

Experiențe de vizionare incredibile cu HDR10+

HDR10+ transformă experiența vizionării cu o strălucire și un contrast incredibil pentru fiecare scenă, oferind lumini strălucitoare și culori întunecate. HDR10+ oferă o experiență extraordinară în materie de calitate a imaginii cu experiențe de vizionare uluitoare.

Samsung Galaxy Tab S6 este o tabletă extraordinară produsă de gigantul high-tech sud-coreean. Are caracteristici și specificați la care visează orice utilizator de tabletă. Dacă această certificare HDR10+ sau alte caracteristici aflate pe Galaxy Tab S6 vă vor convinge să cumpărați tableta Android este alegerea voastră, desigur. Chiar dacă tabletele par o categorie pe cale de dispariție, Samsung continuă să lanseze astfel de comprimate din diferite game.