Specificațiile și prețul la Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

390
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Într-o întorsătură surprinzătoare, Samsung relansează tableta de gamă medie din 2020, Galaxy Tab S6 Lite. Această știre vine la doar câteva luni după ce compania și-a lansat seria de tablete Galaxy Tab S8. Recent, specificațiile pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) au fost divulgate de Pricebaba. Vedem astfel o tabletă de gamă medie, de la cap la coadă.

Samsung și-a lansat linia seria Galaxy Tab S6 inițial în 2020. Acum, doi ani mai târziu, se pare că Samsung este încă îndrăgostit de ea. Versiunea Lite a adus un factor de formă similar, dar cu reduceri tehnice tipice pentru a se potrivi cu un preț mai mic. Modelul Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) va avea specificațiile unei tablete medii moderne. Pentru început, vor exista două variante de tabletă: una va folosi Wi-Fi în timp ce cealaltă va folosi conectivitate LTE. Nu există conectivitate 5G și ne îndoim că va folosi Wi-Fi 6.

Specificații tabletei Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

În ceea ce privește hardware-ul, ne uităm la un afișaj LCD TFT cu o diagonală de 10,4 inch (26.42 centimetri). Tableta va avea un raport de aspect 18:9 cu o rezoluție de 2.400 x 1.200. Va un afișaj decent, dar s-ar putea să fii dezamăgit dacă obișnuiești să folosești afișaje AMOLED de la Samsung.

Noua tabletă mid-range va folosi procesorul Qualcomm Snapdragon 720G însoțit de 4GB de RAM și 64GB de spațiu de stocare. Acest procesor se află și pe Samsung Galaxy A72 și ar trebui să fie suficient de bun pentru a vă ajuta să treceți printr-o zi de jocuri ușoare, vizionare video și poate ceva scris. Nu vă așteptați ca acest dispozitiv să fie o mașină de productivitate.

AKG Acoustics este o companie de inginerie și producție acustică (microfoane, căști, sisteme audio wireless și accesorii aferente). A fost fondată în 1947 de Rudolf Görike și Ernest Plass la Viena, Austria. Face parte din Harman International, o subsidiară Samsung.

Trecând la camere, această tabletă are o cameră spate de 8MP și o cameră frontală de 5MP pentru apeluri video. Menținerea luminilor aprinse este în sarcina unei baterii de 7.040 mAh. Conform Android Headlines, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) are difuzoare duble reglate de AKG. Tableta Galaxy Tab S6 Lite 2022 va veni cu Android 12 din cutie.

Avem și prețurile, dar nu știm 100% dacă sunt cele reale. Varianta Wi-Fi este de așteptat să coste în jur de 379 EUR la lansare (399$), iar varianta LTE este de așteptat să coste 439 EUR (463$). Acesta nu este un preț rău pentru o tabletă Android 12 care acceptă și S Pen. În acest moment, știm doar că această tabletă va fi lansată pe piața europeană.