Samsung Galaxy Tab S6 Lite fotografii oficiale și specificații

581
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung are câte o tabletă pentru fiecare consumator, dar modelul mid-range Galaxy Tab S5e are acum nevoie de o actualizare. De aceea compania Samsung are în pregătire modelul Galaxy Tab S6 Lite. Acum specificațiile tabletei Samsung Galaxy Tab S6 Lite au apărut odată cu mai multe fotografii oficiale.

Tableta Galaxy Tab S6 Lite este de așteptat să devină oficială la un moment dat în viitorul apropiat printr-un comunicat de presă oficial, mai degrabă decât în cadrul unui eveniment. Aceasta va ajunge și în Europa și conform informațiilor va avea un preț de aproximativ 400 de euro. Desigur, acest preț este pur și simplu o presupunere, deoarece prețul oficial nu a fost încă făcut public de Samsung.

Un ecran LCD mare, suport S Pen și o baterie mare pe Galaxy Tab S6 Lite

Prin intermediul PhoneArena vedem fotografiile oficiale alte tabletei Galaxy Tab S6 Lite. Aceasta are un ecran LCD de 10,4 inch (26,42 centimetri) cu rezoluție de 2000×1200 pixeli. Tableta rulează pe Android 10 și interfața One UI 2.1 din cutie. La fel ca frații săi premium, Tab S6 Lite poate fi operat cu degetele (touchscreen), sau cu un stilou S Pen compatibil. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă acesta din urmă va fi inclus în cutie sau oferit ca accesoriu separat.

Galaxy Tab S6 Lite vine cu o baterie de 7.040mAh, o capacitate mai mult decât decentă. Această baterie se potrivește cu cele aflate în Samsung Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e. Bateria poate fi încărcată prin portul USB-C din partea de jos și probabil va avea și încărcare rapidă. Specificația exactă nu este cunoscută, dar Tab S6 oferă încărcare rapidă de 15W. Cel mai probabil această încărcare va fi și pe modelul Lite.

Lite este un cuvânt care înseamnă un produs mai puțin avansat, mai simplu decât versiunea originală. Eticheta Lite se pune unui produs mai slab în calorii (specificații) sau ca structură decât produsul original utilizat pe scară largă.

Tableta are o construcție din aluminiu, o greutate de 467 grame și o grosime de numai 7 milimetri. La spate, în colțul de sus există o ușoară umflătură pentru o cameră de 8MP și frontal va avea una de 5MP. Această cameră de 8MP ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru scanarea documentelor, fotografierea ocazională, dar nu ne așteptăm la ceva ieșit din comun. Același lucru este valabil și pentru camera selfie, care are o rezoluție relativ mică de numai 5MP. Nu există nici un bliț LED, astfel încât nici camera nu va putea fi folosită în medii mai întunecate.

64GB stocare, suport microSD și procesor Exynos 9611 pe Tab S6 Lite

Procesorul de la bordul tabletei Galaxy Tab S6 Lite va fi Exynos 9611. Acest chipset este utilizat în prezent în interiorul smartphone-urilor Galaxy A51 și A50s și ar trebui să ofere un nivel destul de bun de performanță.

Împreună cu acest procesor tableta va avea standard 4GB de RAM și 64GB stocare. Se pare că o versiune de 128 GB este și ea pe drum. Dacă nici una dintre aceste variante nu vă încântă și nu este suficientă pentru nevoile voastre, are slot pentru MicroSD. Galaxy Tab S6 Lite vine numai în variantă Wi-Fi ca standard, dar conectivitatea LTE va fi disponibilă ca opțiune. Alte detalii despre conectivitate includ suport pentru NFC, Bluetooth și GPS.