Galaxy Tab S7 va fi alimentată de o baterie de 7.760mAh

581
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung va lansa două tablete premium la evenimentul „Galaxy Unpacked” din 5 august. Este posibil ca una dintre aceste tablete să apară înaintea desfășurării acestei lansări online. La scurt timp după ce am scris despre bateria viitorului model Galaxy Tab S7+, au apărut date și despre bateria aflată pe modelul mai mic.

Pe site-ul agenției de certificare China Compulsory Certificate sau 3C, a apărut o referință la bateria tabletei Galaxy Tab S7. Rețineți că această certificare 3C nu este destinată dispozitivului în sine – ci strict bateriei sale. China Compulsory Certificate este un sistem de certificare obligatoriu pentru toate produsele importate, vândute sau utilizate pe piața chineză.

Samsung Galaxy Tab S7 cu Qualcomm Snapdragon 865

În articolul precedent, ați putut citi că Tab S7+ va primi o baterie de 9.800mAh. Prin urmare, era firesc să ne așteptăm ca Galaxy Tab S7 cu un ecran mai mic, să primească și o baterie mai mică. În conformitate cu documentul 3C, puteți vedea că această baterie are o capacitate nominală de 7.760mAh.

În acest moment nu avem toate informațiile în ceea ce privește specificațiile generale ale acestor noi tablete. Ținând cont de istoricul Samsung și pornind de la faptul că ambele dispozitive sunt tablete de ultimă generație ale Samsung, ne este ușor să prezicem cum ar arăta o parte din hardware-ul de pe ele. Sigur că până la lansare vor apărea și mai multe informații iar unele le vom afla doar la lansare. La fel s-a întâmplat și în cazul tabletei Galaxy Tab S6.

Cea mai veche referire la inch în Anglia provine din cartea Legile lui Helthelberht din secolul VII. Sistemul de unități inch este încă foarte prezent în special în țările anglofone și este folosit la instalații sanitare, roți la vehicule sau componente electronice. Un inch = 25,4 mm.

De exemplu, ne putem aștepta ca Samsung Galaxy Tab S7 să fie alimentat de către procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și să aibă cel puțin 8GB RAM și 128/256 GB opțiuni de stocare internă. Avem deja informații despre faptul că Galaxy Tab S7+ ar putea avea un panou AMOLED de 12,4 inch. În schimb Tab S7 va ajunge cu un ecran de 11 inch.

Ambele dispozitive vor avea difuzoare stereo AKG, cu suport Dolby Atmos. Vor avea dual-camera la spate, scaner de amprentă în afișaj și suport pentru rețelele 5G. Cu specificația că este posibil o variantă 5G doar pentru modelul „Plus”. Conform MySmartPrice, ambele tablete vor rula pe Android 10 și interfața Samsung One UI.