Galaxy Tab S7 FE 5G primește actualizarea de securitate din mai

139
Galaxy Tab S7 FE 5G primeste actualizarea de securitate din mai
Sursa foto: sammobile.com

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea de securitate din mai 2023 pentru Galaxy Tab S7 FE. Cu toate acestea, actualizarea a fost disponibilă numai pentru versiunile numai Wi-Fi ale tabletei de gamă medie. Acum, gigantul tech sud-coreean a lansat actualizarea și pentru modelul Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy Tab S7 FE 5G vine cu versiunea de firmware T736BXXS3CWE1, potrivit SamMobile. Actualizarea este disponibilă în prezent în Europa și ne așteptăm să se extindă în mai multe țări în următoarele câteva săptămâni. Patch-ul de securitate din mai 2023 inclus în noua actualizare de software remediază peste 70 de defecte de securitate găsite în telefoanele și tabletele Galaxy. Nu aduce caracteristici noi sau îmbunătățiri de performanță.

Actualizarea din mai pentru Galaxy Tab S7 FE 5G disponibilă și în România

Tableta Galaxy Tab S7 FE 5G este o versiune mai accesibilă a modului emblematic Galaxy Tab S7+. Tableta Fan Edition are procesorul Snapdragon 750G, 4GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Fiind mai ieftină decât modelele din seria emblematică Galaxy Tab S7 este foarte apreciată de utilizatori. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S8 vs Galaxy Tab S7 FE!

Tableta Galaxy Tab S7 Fan Edition a fost lansată cu sistemul de operare Android 11 și One UI 3.1.1. Apoi a primit actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0. Peste puțin timp a primit actualizarea la Android 12L și interfața One UI 4.1.1. În decembrie 2022 a primit Android 13 și One UI 5.0. Tableta va primi încă o actualizare a sistemului de operare Android.

Malware sau oftware rău intenționat este un tip de software proiectat intenționat pentru deteriorarea unui computer, telefon, tabletă, etc. fără consimțământul proprietarului respectiv. Termenul de malware a fost inventat de Yisrael Radai în 1990.

Deoarece permanent tipurile de malware și viruși se schimbă Samsung lansează periodic noi actualizări de securitate. Dacă doriți să vă securizați datele de pe tabletă, ar trebui să instalați cel mai recent patch de securitate.

Dacă locuiți în Europa și aveți o tabletă Galaxy Tab S7 FE 5G, puteți descărca noua actualizare de software navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu a sosit, încercați mai târziu poate sosi în orice moment.