Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G „lansată” în liniște în Germania, costă 649€

538
Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G lansata in liniste in Germania costa 649€
Sursa Foto: prin phonearena.com

După mai multe scurgeri și speculații ieri Samsung Germania a listat în liniște tableta Galaxy Tab S7 FE. Dar, amintind cumva de „La Steaua” lui Eminescu: azi o vedem, şi nu e. Se pare că „anunțul” a fost o întâmplare sau mai degrabă o greșeală, deoarece link-ul către listarea Tab S7 FE de pe site-ul Samsung Germania vă redirecționează acum către o pagină în care puteți vedea toate tabletele disponibile ale companiei.

Cu toate acestea, interesant este că Samsung nu a eliminat pagina tabletei Galaxy Tab S7 FE 5G. O puteți vedea preț de o secundă, două înainte de redirecționare. Acest lucru sugerează că prima tabletă Fan Edition a companiei va deveni oficială în curând. Zvonurile au sugerat că Tab S7 FE 5G va fi lansată în iunie, peste săptămână distanță din acest moment. Sigur poate nu chiar la 1 iunie!

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G la un preț de 650 de euro

Cu un preț de vânzare de 649€ în Germania, tableta este o versiune mai accesibilă a modului emblematic Galaxy Tab S7+. Galaxy Tab S7 FE 5G are procesorul Snapdragon 750G, 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Alte opțiuni de stocare nu par a fi disponibile, cel puțin pentru moment, conform PhoneArena. Dar important este extinderea stocării. Samsung a inclus un slot pentru card Micro-SD, permițând un spațiu de stocare cu până la 1TB.

Galaxy Tab S7 FE 5G are un ecran de 12.4 inch, la fel ca Samsung Galaxy Tab S7+. Singura diferență aici este tipul de ecran: Tab S7+ are un ecran AMOLED, Tab S7 FE are un ecran LCD. Afișajul are o rată de reîmprospătare de 60Hz. Vestea bună este că păstrează stiloul S Pen. Acesta se conectează magnetic la spate și pe lateral și se încarcă wireless atunci când este atașat. S Pen poate fi folosit pentru a desena, a lua notițe sau pentru a naviga în interfața de utilizare a tabletei. Apropo de interfața cu utilizatorul, tableta este livrată cu Android 11 și One UI 3.1 la bord.

AKG a fost fondată în 1947 de Dr. Rudolf Görike și Ernest Plass la Viena, Austria. Face parte din Harman International Industries, o filială a Samsung. AKG produce microfoane, căști, sisteme audio wireless și accesorii conexe.

În ceea ce privește camerele, Galaxy Tab S7 FE are o cameră de 8MP în spate și frontal una de 5MP. Tableta este echipată cu difuzoare duale reglate de AKG, are Dolby Atmos, Samsung DeX și S Pen cu Bluetooth. Măsoară 185,0 x 284,8 x 6,3 mm și cântărește 608 grame. Opțiunile de conectivitate includ 5G SA / NSA, 4G LTE, Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS / GLONASS și port USB-C. Va fi disponibilă în negru și argintiu.