Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

436
Samsung lucreaza la tableta Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e
Sursa Foto: via SamMobile.com

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab S7 Lite sau chiar Samsung Galaxy Tab S8e. Detaliile sunt rare, dar conform SamMobile, tableta ar trebui să fie lansată în variante Wi-Fi, LTE și 5G.

În acest moment despre Samsung Galaxy Tab S7 Lite sau Samsung Galaxy Tab S8e știm doar numerele de model. Tab S7 Lite sau Tab S8e are numerele de model SM-T730, SM-T735 și, respectiv, SM-T736B / SM-T736N. În același timp pot fi și două dispozitive separate, dar puțin probabil ca Samsung să lanseze o tabletă Tab S8e înaintea uneia Galaxy Tab S8.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite în lucru

Samsung și-a făcut obiceiul de a lansa tablete premium la prețuri accesibile în ultimii ani. Mai întâi am primit o excelentă tabletă Samsung Galaxy Tab S5e și apoi anul trecut pe Galaxy Tab S6 Lite. Aceasta din urmă a fost dotată și cu un S Pen. Acum, că seria premium Tab S7 este în vânzare de câteva luni, este plauzibil ca Samsung să lucreze la o versiune „Lite”.

Nu este pe deplin clar dacă aceste numere de model corespund cu adevărat așa-numitei Tab S7 Lite. Totuși conform surselor site-ului sus amintit, unul de mare încredere, ni se spune că tableta în cauză este într-adevăr la lucru. În acest fel probabil în perioada următoare vom afla mai multe despre Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

În DEX – Dicționarul Explicativ al Limbii Române – termenul tabletă înseamnă cu totul altceva! Pastilă, pilulă, tabletă de ciocolată, caiet de notițe sau specie publicistică sunt câteva din explicațiile cuvântului tabletă. Nu se referă la un dispozitiv inteligent!

Potrivit SamMobile, gigantul tech ar putea lansa de fapt două modele mai ieftine pentru seria premim Tab S7. Pe lângă acest „Lite” poate veni și o tabletă Tab S7 Lite Plus / XL. Specificațiile lipsesc pentru moment și lucrurile devin și mai confuze cu privire la cele două modele.

Posibil și un model Lite Plus sau Lite XL

Dacă și un model Tab S7 Lite Plus / XL va ajunge pe piață acesta ar fi superior primului model „Lite”. Cel puțin în privința ecranului, acesta va fi mai mare pe Galaxy Tab S7 Lite Plus / XL sau Galaxy Tab S8e.

Samsung a lansat o tabletă Lite în prima parte a anului trecut – Galaxy Tab S6 Lite. A venit cu Exynos 9611 și 4GB de memorie RAM. Vom vedea cu siguranță mai puține specificații pe Tab S7 Lite, față de cele două modele premium Tab S7. Cum Galaxy Tab S6 Lite a fost lansată în  luna mai 2020, ar avea sens o continuare a acesteia. Dar este prea devreme pentru a spune dacă sau când se poate întâmpla exact acest lucru.